Bli kontaktad, klicka här!

Nytt lyxigt projekt i Cala de Finestrat

Benidorm Town , Benidorm
Pris
181 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 82 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (23 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
directions_carParkering: JA (+5000€)
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: NB078a

Objektsbeskrivning

Nytt projekt släppt i "Cala de Finestrat"! Nära till alla tjänster och stranden i ett lugnt och idylliskt område i Benidorm ('la cala'). Byggnaden har en infinitypool med hydromassage och fritidsområden. Högkvalitativa material och ett robust energibesparande system, förutom annan teknologi som fjärrstyrd portöppning. Byggnaden består av åtta våningar, sex våningar med typ "A", "B" och "C" lägenheter och den sjunde våningen med tre duplex takvåningar (med stora takterrasser). Projektet beräknas vara inflyttningsklart slutet av 2019 och konstruktionen har redan börjat. Alla lägenheter har stora terrasser med många timmars sol under dagen (tack vare dess sydöstra orientering). Det finns bankgarantier.
Detta är den första annonsen av två för projektet (för lägenheten från de sex första våningarna).

INTERIÖR

Alla lägenheter är fördelade i två sovrum och två badrum och de har komplett installation AC (värme / kyla), ett fullt utrustat kök och golvvärme i badrummen! Parkering och förvaring är obligatoriskt att köpa med lägenheterna och ingår redan i priset.

EXTERIÖR

Benidorm, man kan enkelt ta sig dit med flygbussen som går 1-2 ggr i timmen eller med spårvagnen från Alicante som även stannar på La Marina köpcentrumet som är ett av kustens största med butiker, restauranger och barer endast ca 2 km från fastigheterna och kustens största byggs endast någon kilometer från området, CC Benidorm. Runtomkring finner vi en mycket välkänd spa resort, Asia Gardens, en Michelin-restaurang och ca tre golfbanor inom en radie av någon kilometer, till exempel Melia Villaitana Golf Club. En av Spaniens mest kända vingårdar, Enrique Mendoza, ligger utanför Benidorm, ca 10 min bort, och erbjuder vinprovningar under hela året. Vidare finns en nöjespark, Terra Mitica, och en vattenpark, Aqualandia , i närheten, vilket lockar en stor mängd turism och besökare varje år. Trevliga events i Benidorm är till exempel den årliga musikfestivalen Low Festival och de populära kabaré-showerna med middag på Benidorm Palace.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.0km
wavesAvstånd till hav 1.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 55.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter