Bli kontaktad, klicka här!

Helrenoverat 100m från gamla stan Altea

Altea , Altea
Pris
159 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 104 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatTerrass: Ja (6 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 12 EUR
receiptReferensnummer: AS016

Objektsbeskrivning

Denna lägenhet som ligger endast 100 meter från Alteas gamla stad är ett riktigt fynd! Helt renoverat, två sovrum, två badrum och ett mycket stort öppet kök gör denna lägenhet till en trevlig plats att bo.

INTERIÖR

Man kommer in till hallen direkt och där finner man ett stort område för kläder och skor. Till höger finns ett sovrum med balkong som har en egengjord garderob och är mycket stort. Det största sovrummet har ett eget badrum och duschen har en duschbricka på ca två meter. Vardagsrummet är ungefär 25m2 och med det öppna köket som också är stort, inger lägenheten en känsla av att vara ännu större.

EXTERIÖR

Altea, som är Costa Blancas hjärta och korat både nationellt och internationellt som en av landets vackraste byar är välbevarat från exploatering av turistanläggningar och hög bebyggelse. Med sin plats direkt vid havet, är segling och vattensporter stort samt ett brett utvecklat nät av vandrings- och cykelleder i bergen som omger Marina Baxia bukten. Bergen skaper ett bördigt grönt landskap för frukt- och grönsaks odling året om. Det hälsosamma mikro-klimatet är jämnt med genomsnittlig temperatur på 18 grader. Golfanläggningarna i området är öppna året om. Stort urval av internationella skolor finns i närområdet. Nöjesparken Terra Mitica och Vattenpalatset Aqualandia och Benidorms stora nöjesutbud och shoppingcenter når man med bil på 15 minuter.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 550m
wavesAvstånd till hav 550m
location_cityAvstånd till centrum 600m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 300m
local_airportAvstånd till flygplats 71.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter