Bli kontaktad, klicka här!

Magisk utsikt till rätt pris i Albir

Albir , Albir
Pris
246 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 160 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Radhus
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (30 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja (12 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 53 EUR
receiptReferensnummer: MV012

Objektsbeskrivning

PRISSÄNKT från 269 000€ till 246 000€!
Modernt och innovativt kedjehus, väldesignat och funktionellt med ett eftertraktat läge i Albir. Baksidan av fastigheten gränsar mot det underbara bergiga naturreservatet. Varje dag kan du njuta av havsutsikten från takterrassen.

INTERIÖR

Vid entrén finner ni ett rymligt vardagrum för de större sällskapen med plats för ett flertal möbleringsmöjligheter så som soffgrupp, mediamöbler eller diverse inredning, smakfullt belagt golv och öppet tak. Kvalitativt kök med bra ytor och mycket utrymme. Utrustat med indukstionshäll, fläkt, diskmaskin och tvättmaskin. Från köket kommer ni till uteplatsen. Badrumet är helkaklat med installerad dusch- hörna utrustat med wc, tvättställ, spegel. Sovrum 1: har stora garderober. Förråd med goda förvaringsutrymmen finns under trappan. Sovrum 2: stort sovrum med plats för dubbelsäng och det finns en inbyggd garderob. Genomgående ljust klinkergolv och med vitmålade väggar. Sovrum 3: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang, klinkergolv och stora garderober. Stilrent badrum med klinkergolv samt helkaklade väggar. I badrummet finns badkar. Sovrum 4: På översta och tredje våningsplanet finns en inrett vindsvåning som kan användas som ett extra sovrum med plats för dubbelsäng och direkt anslutet till takterrassen.

EXTERIÖR

Albir är det perfekta turistmålet på Costa Blanca kusten med sitt stora strand och turkos vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem mer än 300 meter höga. Från El Albir kan du gå längst till Altea, känd som motsvarande Spanien till Santorini Grekland. Med Medelhavsklimatet är den genomsnittliga årstemperaturen ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är inriktad på turism och består av nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, som tyska, kinesiska, italienska, engelska och japanska. Det finns också några traditionella spanska restauranger som erbjuder utsökt ris och fiskrätter. På detta område finner vi också den berömda vingården Enrique Mendoza, som kan besöks under hela året.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.1km
wavesAvstånd till hav 1.1km
location_cityAvstånd till centrum 1.2km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.2km
local_airportAvstånd till flygplats 61.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter