Bli kontaktad, klicka här!

Radhus med 286 kvm tomt i centrala Albir

Albir , Albir
Pris
249 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 121 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Radhus
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (286 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 286 m2
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
receiptReferensnummer: LL014

Objektsbeskrivning

PRISSÄNKT från 265 900€ till 249 900€!
Detta kedjehus ligger i Albir, endast ca 300 meter från alla tjänster. Fastigheten har en tillhörande tomt på ca 286 kvm och direkt tillgång (från baksidan) till den trevliga gemensamma poolen i urbanisationen. Fastigheten säljs möblerad, och har en öppen spis i vardagsrummet och det finns gott om plats att parkera flera bilar inne på tomten. Radhuset är ett av sitt slag eftersom det är ett hörnradhus i urbanisationen (vilket bidrar till den extra stora tomten som denna fastighet har fått och därmed många timmars sol under dagen).

INTERIÖR

Detta kedjehus har två våningar och möjlighet att bruka taket som en takterrass (endast trappan saknas). På bottenvåningen finns det rymliga vardagsrummet, köket, ett badrum och förrådsrummet. På övervåningen finns tre sovrum och två badrum (ett ensuite - badrum). Fastigheten har härlig luftcirkulation med mycket frisk luft runt i huset när du öppnar huvud- och bakdörrar / fönster.

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.8km
wavesAvstånd till hav 1.8km
location_cityAvstånd till centrum 300m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 300m
local_airportAvstånd till flygplats 61.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter