Bli kontaktad, klicka här!

Möblerad villa med nära Valencia golf!

Valencia Surroundings , Valencia
Pris
270 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 413 kvm
meeting_roomAntal rum: 9 varav 7 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 1504 m2
receiptReferensnummer: HH302

Objektsbeskrivning

Denna 7 sovrum och 3 badrums villa med pool och separat boende, ligger i utkanten av landsbygden staden Betera intill Escorpion Golf Course. Det ligger 20 minuter från Valencia centrum och flygplatsen, och 20 minuter från stränderna. Dess strategiska läge gör det perfekt för dem som älskar golf och landsbygdsmiljö medan de ligger nära staden och stränderna.

Villan är uppdelad i två nivåer som är organiserade som fristående vardagsrum. Den övre nivån innehåller ett välkomnande område, ett vardagsrum och matplats med tillgång till 2 täckta terrasser, ett komplett kök, 3 dubbelrum, 1 enkelrum och 2 badrum med badkar. Den lägre nivån, i bottenvåningen är modernare och har nyare stil. Den innehåller ett vardagsrum och matsal, ett komplett kök, 2 dubbelrum, 1 enkelrum och 1 familj badrum med dusch. Det är omgivet av en täckt terrass med utrymme som är perfekt för sommar middagar, det finns även ett utekök som ingår i terrassen.

Fem av de sju sovrummen är dubbla i storlek och de flesta av sovrummen har inbyggda garderober. De får mycket ljus och är mycket rymliga. Hela fastigheten är utrustad med fönster med dubbelglas, centralvärme och luftkonditionering förenar, rummen är fullt möblerade. Badrummen har all nödvändig inredning och köket är fullt utrustat med vitvaror.Båda vardagsrummen erbjuder en öppen spis. Alla terrasser har underbar utsikt mot dalen och bra orientering med möjlighet till året runt njutning.

Trädgården innehåller dussintals inhemska växter och buskar till Medelhavsklimatet. Poolen, som ligger i mitten av trädgården, är omgiven av en stor terrass och vegetation runt och har imponerande utsikt eftersom den är förhöjd. En täckt utomhus paellero / barbaque struktur och en vacker lund med fruktträd, insluter resten av trädgården. Ett större område på tomten möjliggör många boll- coh racketsporter, se översiktsbilden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 18.4km
wavesAvstånd till hav 18.4km
location_cityAvstånd till centrum 19.5km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 15.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.0km

Bilder

Karta

HitCounter