Bli kontaktad, klicka här!

Utsökt pool-villa nära till Valencia golf

Valencia Surroundings , Valencia
Pris
380 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 308 kvm
meeting_roomAntal rum: 6 varav 5 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 1800 m2
receiptReferensnummer: HH301

Objektsbeskrivning

Denna pool-villa har fem sovrum och två badrum och ligger i bostadsområdet Montesano, precis i utkanten av staden Betera och precis intill Escorpion Golf Course. Det ligger 20 minuter från Valencia centrum och flygplatsen, och 20 minuter från stränderna. Dess strategiska läge gör det perfekt för dem som älskar golf och landsbygdsmiljö, samtidigt som det ligger nära staden och stränderna.
Villan är uppdelad i 2 nivåer. På bottenvåningen hittar vi vardagsrum och matsal, ett stort kök, 4 dubbelrum och 2 badrum med dusch och badkar. Den första våningen har ett femte dubbelrum med egen tillgång till solterrass. Bottenvåningen är omgiven av en täckt terrass, som ger möjlighet till att njuta av vädret utomhus.
Alla rum är utrustade med inbyggda garderober. Badrummen och köket är utrustade med alla nödvändiga tillbehör. Det finns centralvärme och två öppna spisar, en i vardagsrummet och en i köket och matsalen.
Trädgården innehåller ett dussintals inhemska växter och buskar till Medelhavsklimatet. Poolen ligger i mitten av trädgården, omgiven av en stor terrass med vegetation runt och en spaljé. Utsikten från poolen är enastående, eftersom den är förhöjd. En täckt utomhus paellero / barbaque struktur och en vacker lund med fruktträd gör för resten av trädgården. Det finns även ett garage, samt ytterligare lagringsutrymme i anslutning till detta.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 22.0km
wavesAvstånd till hav 22.0km
location_cityAvstånd till centrum 2.7km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 15.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.0km

Bilder

Karta

HitCounter