Bli kontaktad, klicka här!

Nyrenoverad lägenhet i Altea la Vella!

Altea , Altea
Pris
179 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 80 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
euro_symbolCommunity fee: 65 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: CM031

Objektsbeskrivning

Nyrenoverad lägenhet med utsikt över poolområdet och apelsinodlingarna i Altea la Vella, och inom gångavstånd till några av de bästa restaurangerna och barerna längst med kusten. Utöver detta ligger den prestigefyllda golfklubben Don Cayo runt hörnet.

INTERIÖR

Nyrenoverad lägenhet med centralt läge och fantastisk utsikt i Altea la Vella. Lägenheten består av ett ljust vardagsrum tack vare de stora fönstren som bidrar till ett otroligt ljusinsläpp. Köket är modernt, funktionellt och öppet i anslutning till vardagsrummet och det finns ett separat tvättrum. Av de två sovrummen har båda två inbyggda garderober, och det största har utsikt mot bergen och apelsinodlingarna och det mindre ut mot gatan. Badrummet har en dusch och är även det nyrenoverat, och det finns en toalett vid huvudingången till lägenheten. Urbanisationen har en gemensam pool, en apelsinlund, palmträd, en utomhusdusch och hiss. Det ingår en garageplats i priset och AC är nyligen installerad.

EXTERIÖR

Altea, Spaniens motsvarighet till Santorini med dess vackra stenhus framför Medelhavets turkosa vatten och vita stränder. Strandpromenaden erbjuder ett stort utbud av restauranger, barer och butiker liksom den gamla staden som triumferar med sin kyrka på toppen av allt. Det finns ett stort antal golfbanor i närheten, samtidigt som Benidorm, staden som aldrig sover, ligger endast ca 10 min bort med bil.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.0km
wavesAvstånd till hav 3.0km
location_cityAvstånd till centrum 100m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 68.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 5.0km

Bilder

Karta

HitCounter