Bli kontaktad, klicka här!

Pool, stor tomt och nära tjänster, Valencia!

Valencia Surroundings , Valencia
Pris
139 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 84 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 829 m2
receiptReferensnummer: HH424

Objektsbeskrivning

Denna fullt möblerade villa med två sovrum, ett badrum och en pool samt en underbar terrass ligger i El Arenal-bostadsområdet, en lugn stad precis intill Sierra Calderona Natural Park. Den ligger ca 25 minuters bilresa från Valencias centrum och flygplatsen, och ca 15 minuter från stränderna. Det har gott om bekvämligheter i närheten, däribland tennisbanor, fotbollsplan, ridsport och skjutbana.

INTERIÖR

Villan ligger på ett våningsplan. Ett stort vardagsrum med matsal. Bredvid ligger köket som kommer fullt utrustat med alla vitvaror inkluderade. Två dubbla sovrum, och ett stort badrum. Fastigheten erbjuds fullt möblerad. Vardagsrummet är utrustat med en öppen spis.

På framsidan av huset sträcker sig en magnifik terrass längst med hela huset som ger en underbar skugga och plats för sommarluncher eller middagar med utsikt över trädgården och poolen. Trädgården innehåller dussintals inhemska växter och buskar anpassade till Medelhavsklimatet. Simbassängen, som ligger vid södra sidan av fastigheten, är förhöjd och omgiven av en stor terrass som är perfekt för att sola. Det finns underbar utsikt över dalen därifrån. Det finns även ett sommarkök eller grill och ett förråd som kan omvandlas till ett gästboende. Resten av fastigheten är tillägnad en privat lund.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 30.0km
wavesAvstånd till hav 30.0km
location_cityAvstånd till centrum 2.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.0km
local_airportAvstånd till flygplats 30.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 30.0km

Bilder

Karta

HitCounter