Bli kontaktad, klicka här!

Nybyggt radhus 700m från Denias strand (III)

Denia , Denia
Pris
229 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 95.88 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Radhus
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (232 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 100 EUR
directions_carParkering: JA
receiptReferensnummer: NB093c

Objektsbeskrivning

Projektet består av 24 parhus (DUPLEX) som ligger i en urbanisation med en gemensam pool och trädgårdar i området El Vergel i Denia. Nära till fastigheterna hittar du alla bekvämligheter och stranden ligger bara 700 meter bort.

Radhuset har tre sovrum och två badrum fördelat över två våningar med veranda på bottenvåningen och terrass på första våningen. Det öppna köket är anslutet till det stora vardagsrummet. Luftkonditionering (värme / kyla) är förinstallerad och det finns en parkeringsplats som ingår i priset. Denna nya urbanisation har byggts i skandinavisk stil och till ett otroligt pris!

Inflyttningsklart i april 2019, missa inte detta fantastiska tillfälle och kontakta HusmanHagberg för mer information!

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 700m
wavesAvstånd till hav 700m
location_cityAvstånd till centrum 10.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 300m
local_airportAvstånd till flygplats 104.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 10.0km

Bilder

Karta

HitCounter