Bli kontaktad, klicka här!

Rymlig lägenhet i en prestigefylld byggnad i hjärtat av Valencia

Valencia City Center , Valencia
Pris
580 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 227 kvm
meeting_roomAntal rum: 6 varav 5 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja (5 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 200 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: JJ002

Objektsbeskrivning

Denna utmärkt distribuerade lägenhet på ca 227m2 ligger på andra våningen i den skyddade, historiska byggnaden från år 1928 och ligger bara hundra meter från den ljusa och livliga centralstationen, rådhusplatsen och Plaza de Torros i Valencias centrum.
 
Den består av fem sovrum, ett vardagsrum, badrum och toalett. Det har många autentiska detaljer som dekorerade höga tak, valensianska mosaikgolv, inbyggda garderober i korridoren, ursprungliga trädörrar och träsnickeri. Det finns tre luftkonditioneringsenheter och element som är anslutna till stadens gasförsörjning. Vardagsrummets balkong har utsikt över gågatan Convento Santa Clara. Den andra balkongen är försedd med glas och har utsikt över uteplatsen. Från den gemensamma takterrassen kan man njuta av magnifik utsikt över de viktigaste turistattraktionerna i Valencia.
 
Bara några meter bort finns alla typer av tjänster: affärer, stormarknader, barer, caféer, restauranger, apotek och historiska monument. Det är väl kommunicerat med alla kollektivtrafikmedel: bussar, tunnelbana och centralstationen ligger inom några minuters gångavstånd.
 
Denna perfekt placerade lägenhet gynnar arkitekturen och historien för detta vackra läge och är enastående i varje detalj. Med en anständig investering för renovering och restaurering kan den omvandlas till en riktig juvel. Grip denna unika möjlighet!

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 5.0km
wavesAvstånd till hav 5.0km
location_cityAvstånd till centrum 100m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 100m
local_airportAvstånd till flygplats 10.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.0km

Bilder

Karta

HitCounter