Bli kontaktad, klicka här!

Lägenheter i modern stil med bevarade detaljer i byggnad från 1721

Centro Historico , Malaga
Pris
355 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 60 kvm
meeting_roomAntal rum: 2 varav 1 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Mindre pool på taket
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: Palacio Alamos

Objektsbeskrivning

Här kommer det finnas elva lägenheter i en byggnad som byggdes 1721. Det är ett spännande projekt och vi hälsar er varmt välkomna till Palacio Alamos.

Samtliga lägenheter får en modern design samtidigt som de traditionella elementen i den existerande byggnaden respekteras. De blir rymliga bostäder med högt i tak som skapar en unik känsla av volym, lyx och elegans. Du kan välja den bostad som passar dig bäst, alla har naturligt ljus från balkonger mot gatan eller stora fönster mot klassiska andalusiska patios.

Materialen kommer från erkända märken i branschen och både arkitekt och byggbolag är berömda för sin höga kvalitet och sinne för detaljer. Lägenheterna får en mycket hög standard även i sin basversion. Om du vill anpassa ditt nya hem till just din livsstil, kan vi erbjuda intressanta tillval och möjligheter.

Enligt byggherren är fullt utrustade kök och badrum inkluderade i priset. Luftkonditionering och Aerotermina för en lägre energikonsumtion. Golvvärme i badrummen.

I byggnaden kommer det finnas hiss, en gemensam andalusisk patio på bottenplan och en takterrass med en 40 cm djup pool.

Fakta:
Läge: Málaga - Centro Histórico
Total projektyta: 942 kvm
Antal lägenheter: 11, inklusive studio, standard och etagelägenheter.
Yta lägenhet: 35 - 92 kvm
Hiss: Ja

Pris från 335 000 euro (plus skatt)
Byggstart: 2019

Den snabbt växande staden Malaga är ett fascinerande stad med en rik och unik historia med en stor utvecklings- och investeringspotential. Tillsammans med den avspända medelhavsklimatet är Malaga den givna platsen att njuta av det goda som finns i livet. Här råder ett lugnare tempo än i de nordligare städerna av Spanien, kanske för att solen skiner så mycket och för att värmen håller i sig långt in på senhösten.

Malaga är en kulturstad där både konstnären Pablo Picasso och flamencon har sitt ursprung. När man inte besöker museum, konserter och andra sevärdheter kan man spendera dagarna på stranden som ligger just intill centrum.

Varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg Nerja för mer information eller för att boka en visning.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.0km
wavesAvstånd till hav 1.0km
location_cityAvstånd till centrum 0m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.8km
local_airportAvstånd till flygplats 10.0km

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter