Bli kontaktad, klicka här!

Nyproducerad villa Oliva (investering; 5%)

Oliva , Denia
Pris
318 395 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 80 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 350 m2
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
receiptReferensnummer: NB004a

Objektsbeskrivning

Fantastiska inflyttningsklara nyproducerade villor utanför Denia, i Oliva, nära stranden, golfbanor, restauranger, barer och butiker. Ett område känt för sin höga klass och lyx inom nära räckhåll!

Unikt tillfälle att förvärva nyproduktion på Medelhavskusten i vackra Oliva där du har möjlighet att både spela golf, träna , bada i havet och njuta av lugnet. Området är mest känd för sin närhet till internationellt känd tävlingsanläggning för hästar, där tävlingar pågår året runt med deltagarna från hela världen. Närheten till shopping, restauranger , padel och tennisanläggning, golfbanan och givetvis 8,5 km lång sandstrand lockar dig som vill ha allt på samma gång och för rimliga pengar. Storstaden Valencia ligger bara 30 minuter med bil och kan vara en stor inspirationskälla för spännande utflykter, gastronomiska upplevelser och prisvärd shopping. Allt detta och även lite till kan du njuta av på din semester i medelhavsavspärlan Oliva Nova.

INTERIÖR

De nyproducerade villorna är inflyttningsklara, och ligger precis bredvid stranden, omgivna av golfbanor, vingårdar, spa-resorter, en ridklubb, och många restauranger etc. Villan har ett våningsplan och två sovrum, ett badrum, samt ett ljust vardagsrum med mycket naturligt ljusinsläpp tack vare de stora skjutdörrarna som leder ut till trädgården, som är mycket stor. Vidare finns för-installation av AC (kall/varm), 2-glasade fönster, en parkeringsplats etc. Ett unikt tillfälle helt enkelt!

EXTERIÖR

Beläget på stranden, omgivet av oliv- och apelsinträd mellan Gandia (Valencia) och Denia (Alicante), kombinerar Oliva sol, hav och berg för att skapa det hem som du alltid har drömt om. Dess golfbana, tennis- och paddelbanor, högt klassade ridcenter och de fyra fotbollsplanerna samt dess toppmodern gym gör det också till en idealisk destination för idrottare, både amatörer och proffs. Det finns många restauranger, ett spa, ett sjukhus, stormarknader, etc. Du kan komma till Oliva från Valencias eller Alicantes flygplats eftersom det ligger på samma avstånd från båda.

Denia ligger bara ca 25 kilometer bort. Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 500m
wavesAvstånd till hav 500m
location_cityAvstånd till centrum 500m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 95.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.0km

Bilder

Karta

HitCounter