Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet 200 meter från stranden i Denia

Denia , Denia
Pris
175 500 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 75 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (22 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 63 EUR
receiptReferensnummer: PV056

Objektsbeskrivning

Markplanslägenhet i perfekt skick med en terrass på mer än 20 kvadratmeter och i direkt anslutning till trädgården och det gemensamma poolområdet med vattenfall. Endast ca 200 meter från en vacker sandstrand i Denia. Urbanisationen har vackra trädgårdar lämpade för barn och ligger ca 3,5 km från stadens centrum och ca 4 km från färjan till Ibiza och Mallorca.

INTERIÖR

Fastigheten har cirka 75 kvadratmeter i byggyta som är fördelad över ett vardagsrum, två sovrum med inbyggda garderober, ett badrum, en toalett med dusch och ett kök. Den är utrustad med luftkonditionering (via kondukt men utan huvudenheten), dubbla fönster och privat parkeringsplats i urbanisationen.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tipps och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 200m
wavesAvstånd till hav 200m
location_cityAvstånd till centrum 3.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 3.0km
local_airportAvstånd till flygplats 100.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.5km

Bilder

Karta

HitCounter