Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet 200 m från stranden i Calpe

Calpe , Calpe
Pris
210 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 81 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
euro_symbolCommunity fee: 70 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH221

Objektsbeskrivning

Denna vackra lägenhet ligger nära stranden, stormarknader och shoppingområden. Lägenheten ligger på 1: a våningen och det finns hiss. Det finns även en gemensam pool, ett garage och ett förråd.

INTERIÖR

Inuti lägenheten är all design i perfekt skick. Den har mycket ljusinsläpp tack vare dess orientering och det är mycket sol hela dagen. Den har en mycket stor terrass från vilken man kan se Ifach-klippan och gemenskapens poolområde. Lägenheten har tre sovrum, ett av dem med eget badrum, ett med badkar och ett med dusch. Alla sovrum har inbyggda garderober. Den har ett modernt och mycket ljust vardagsrum med matsal. Köket är fullt utrustat med kylskåp, mikrovågsugn, ugn, tvättmaskin, vitro etc och mycket lagringskapacitet. Lägenheten har luftkonditionering (kyla/värme).

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 200m
wavesAvstånd till hav 200m
location_cityAvstånd till centrum 200m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 200m
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.5km

Bilder

Karta

HitCounter