Bli kontaktad, klicka här!

Ultimat läge nära strand och centrum i Calpe

Calpe , Calpe
Pris
234 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 84 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
euro_symbolCommunity fee: 70 EUR
receiptReferensnummer: HH233

Objektsbeskrivning

Detta vackra duplex / takvåning ligger i ett av de bästa områdena i Calpe, ett lugnt ställe, nära till alla bekvämligheter, stormarknader, strand osv. Det har en privat och allmän parkeringsplats för eventuella besökare. Det har också en trevlig gemensam pool.

INTERIÖR

På första våningen finns det fullt utrustade och moderna köket, en toalett där vi har tvättmaskin och torktumlare och ett stort vardagsrum. Och en stor terrass med vacker utsikt över havet och Ifach - klippan. På nedre våningen finns ett fullt renoverat modernt badrum och två sovrum; ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, båda med garderober. Fastigheten har både kall och varm luftkonditionering, och nyligen har en elektrisk persienn installerats i vardagsrummet. Fönstren och dörren har uppdaterats. Området har inlett ett projekt för att förbättra promenadstråket och den sociala klubben på stranden.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.0km
wavesAvstånd till hav 1.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 77.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter