Bli kontaktad, klicka här!

Lyxig villa nära stranden och stan

Calpe , Calpe
Pris
1 109 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 420 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 5
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 894 m2
receiptReferensnummer: HH234

Objektsbeskrivning

Denna villa med modern och unik design, har byggts i år, nära alla tjänster och mindre än 2 minuter från stormarknader och 10 minuters promenad från stranden. Det är en villa utformad så att ljuset kommer in i varje rum och byggt med de bästa materialen med garantier från 2 till 50 år.

INTERIÖR

Huset är fördelat över 3 våningar; På bottenvåningen finns ett vardagsrum med ett amerikanskt kök, ett sovrum och två badrum, varav ett av dem är en-suite badrum. Genom en glastrappa tar du dig till andra våningen där vi hittar två rum med två separata badrum. Genom de två rummen har du tillgång till en terrass på cirka 100 kvadratmeter med panoramautsikt över Ifach-klippan, saltgruvorna och havet. I källaren hittar vi ett stort garage och ett stort rum med olika möjligheter. På tomten hittar vi en stor pool på marknivå, flera terrasser, en minimalistisk trädgård med enkelt underhåll och en parkeringsplats för flera bilar. Bland annat har huset luftkonditionering, 2-glasade fönster, golvvärme, massivt träsnickeri, solenergi , vattentank och instanser som ger en känsla av rymlighet. Det är en unik möjlighet till ett lyxigt hus med utsikt över bergen, havet och saltsjön på Costa Blanca.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.0km
wavesAvstånd till hav 2.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 3.0km

Bilder

Karta

HitCounter