Bli kontaktad, klicka här!

Medelhavet möter modern tid i gamla stad

Calpe , Calpe
Pris
395 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 190 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Radhus
airline_seat_flatTerrass: Ja
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
receiptReferensnummer: HH072

Objektsbeskrivning

Vi är glada att kunna presentera ett vackert restaurerat radhus på kanten av Casco Antiguo i Calpe. Byggd på en hörntomt, behåller den alla sina ursprungliga egenskaper men erbjuder alla fördelar med modernt boende. Det har ett utmärkt läge, bara 400 meter från sandstranden Arenal-Bol och bara 2-3 minuters promenad till den livliga shoppinggatan Avenida Gabriel Miro. När du lämnar huset omges du omedelbart av de vackra kullerstensgatorna i Gamla stan.

INTERIÖR

Huset har en unik design byggd över tre våningar men med bara några steg mellan varje våning. Från entrén går du in i det mysiga vardagsrummet eller eventuellt en matplats och ett oberoende fullt utrustat modernt kök. På denna nivå finns också ett rum som för tillfället används som ett kontor som lätt kan användas som sovrum. Det finns också ett badrum och en Bodega på den här nivån. Vardagsrummet leder ut till den privata uteplatsen där du kan njuta av sommarkvällarna och koppla av med ett glas vin. På andra våningen hittar vi två dubbla sovrum med massor av garderobsutrymme och ett modernt badrum med både badkar och separat dusch. På denna våning finns också ett annat lugnt rum som kan användas som ett TV-rum eller läsrum. Det övre sovrummet har ljus som kommer in från båda sidor av rummet. Detta rum används för närvarande som en artiststudio. Härifrån kan du också nå den underbara takterrassen med sitt monterade sommarkök och utsikt över Ifach-klippan. Huset har vackert restaurerats av sina nuvarande ägare genom att använda många ursprungliga material som ger en känsla av svunnen ålder men erbjuder ändå alla moderna nödvändigheter såsom centralvärme. Verkligen ett unikt objekt och väl värt ett besök.

EXTERIÖR

Calpe ligger ca en timme från Alicantes flygplats. I området finns ett stort utbud av butiker, restauranger och barer samt några av kustens finaste sandstränder. Här kan man njuta av långa strandpromenader och drinkar på någon av lounge-barerna eller strandhyddorna under sommarmånaderna. Den lilla kuststaden är känd för sin slående och välbevarade natur.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 700m
wavesAvstånd till hav 700m
location_cityAvstånd till centrum 500m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 70.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.0km

Bilder

Karta

HitCounter