Bli kontaktad, klicka här!

Nya villor i Villamartin, nära golf!

Villamartin , Orihuela Costa
Pris
345 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 110.35 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 201 m2
receiptReferensnummer: Residencial Samoa

Objektsbeskrivning

Dessa radhus är perfekta för de som vill bo nära en välkänd golfbana samt närhet till alla typer av tjänster och service!

På bottenvåningen av dessa hus hittar du ett rymligt öppet kök och vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. De stora fönstren i vardagsrummet mot terrassen ger massor av naturligt ljus in i vardagsrummet. Köket och vardagsrummet är uppdelat med en trappa som går upp mot första våningen, vilket ger rummet en fin fördelning och rymlighet. Fönstren mot terrassen kommer med elektriska jalusier.

På första våningen hittar du 2 sovrum med privata badrum. Badrummen har golvvärme samt tillgång till en terrass på första våningen. Varje hus har antingen en privat pool eller jacuzzi i trädgården samt tillgång till en gemensam pool i området.

Här bor ni gångavstånd till den populära La Fuente köpcentrum som har massor av bra restauranger, affärer, snabbköp, apotek, konditori och mycket mer.
La Zenia stranden 4 km med bil, La Zenia Boulevard är 3 minuter bort.

Du når 4 golfbanor inom 5 minuter, inklusive den prisbelönta Las Colinas Golf & Country Club. Här har du verkligen närhet till allt!

Priser från 345.000 euro

Välkomna ned på visning!

Bilder

Karta

HitCounter