Bli kontaktad, klicka här!

Magiska villor med pool på fantastiska Las Colinas Golf Resort

Las Colinas Golf Resort , Orihuela Costa
Pris
625 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 298 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 1055 m2
receiptReferensnummer: Mandarino

Objektsbeskrivning

Dessa magiska villor har boytor från 298 kvm och erbjuder 3 sovrum, 2 badrum. Villorna är belägna på den välkända golfbanan Las Colinas Golf & Country Club.

När man stiger in i villan så finner man ett rymligt öppet kök, matsal och luftig vardagsrumsdel. De stora fönstren från terrassen ger massor av naturligt ljus och värme. Matsalen, vardagsrummet och sovrummet har direkt tillgång till den stora terrassen i söderläge, där du även har den privata poolen.

I priset ingår alla vitvaror (BOSCH), elektriska jalusier, golvvärme i badrummen, pool, A/C samt lamppaket (Inomhus och utomhus).

Villorna är byggda av högkvalitativa material. De villorna som är i söderläge är byggda på stora tomter från 1.002 kvm till 2.129 kvm och de har alla utsikt över grönt medelhavsmiljö. På några av dessa villor har man även möjlighet att lägga till en källare och solarium.

Las Colinas Golf & Country Club ligger i en dal på 330 hektar, nära havet, med en 18-håls golfbana som löper genom den. Detta är en miljövänlig utveckling med låg bostadsintensitet, som blandar sig i omgivningen. Här har ni det perfekta platsen att fly till och koppla av med 200.000 kvadratmeter vacker natur med natursköna promenader genom inhemska floror, apelsin och citronlundar.

Golfbanan är rankad bland de bästa orterna i Spanien och har röstats som Spaniens bästa golfbana av World Golf Awards ™ och Spaniens ledande villaort av World Travel Awards ™ både 2015 och 2016.
Bostäderna erbjuder ett brett utbud av även andra sportanläggningar. Tennis och paddelbanor samt ett fullt utrustat gym vid klubbhuset.

Golfbanan är bara 10 min från det mycket populära köpcentret Zenia Boulevard med bil.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 6.0km
location_cityAvstånd till centrum 4.0km

Bilder

Karta

HitCounter