Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet med 3 sovrum i Punta Prima

Punta Prima , Orihuela Costa
Pris
170 500 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 82 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Gemensam på gården
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 900 EUR
directions_carParkering: Gemensamt garage
: E
receiptReferensnummer: H306

Objektsbeskrivning

Välkommen till denna trevliga lägenhet i attraktiva området Punta Prima. Lägenheten om ca 82 kvm med tre sovrum, två badrum, vardagsrum, kök och en trevlig balkong.

Vardagsrummet är rymligt och det finns plats för både sällskapsdel och matplats. Utgång till balkongen där det ryms en sittgrupp.

Köket är väldisponerat och har goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt gott om arbetsytor.

Alla tre sovrum har ett trevligt ljusflöde och plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel.

Båda badrummen är helkaklade och utrustade med handfat med kommod, toalett och duschkabin.

Fastighetsskatt (IBI): 231 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): 900 euro/år
Byggår: 1978

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning

Vackra PUNTA PRIMA ligger på den soldränkta Costa Blanca kusten på Spaniens östsida. Det är en angränsande förort och del av den livliga staden Torrevieja, vars centrum ligger 5 kilometer bort. Punta Prima nås enkelt med bil eller buss via Alicante flygplats som är beläget 40 kilometer söderut. Badorten har drygt 3.000 invånare och stoltserar med härliga sandstränder, klippbad och inbjudande restauranger och barer. I Playa Flamenca, 3 kilometer från orten, ligger även den Skandinaviska skolan som erbjuder undervisning från förskoleklass upp till årskurs 6. Här kan man välja att bosätta sig i bostadsområden med modern nyproduktion eller i välbevarade villor med äldre spansk charm. Vi har flera objekt till salu i natursköna Punta Prima.

Handelscentret Punta Marina är en samlingspunkt för ortens invånare och i närheten kan man svalka sig på Punta Prima Beach. Den vita sandstranden innehar blå flagg för sitt kristallklara, rena vatten. Stranden är även anpassad för rörelsehindrade personer och går att nå via trappor och ramper. I närheten av Punta Prima ligger de populära orterna Villamartin och Campoamor som erbjuder flera sevärdheter och aktiviteter. Här kan man spela golf på kända golfbanor som är öppna året om. Det finns även vandringsstråk som går genom kuperad terräng upp mot bergen som bjuder på en storslagen utsikt över kustlandskapet nedanför. Besöker man Punta Prima är det lätt att förstå varför många skandinaver väljer sig att bosätta här - här finns alla bekvämligheter, ackompanjerat av ett varmt klimat och underbara vyer. Välkommen till HusmanHagberg, din mäklare i Torrevieja för mer information om ditt nästa boende i Spanien!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 500m
wavesAvstånd till hav 500m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.8km
local_airportAvstånd till flygplats 45.0km

Bilder

Karta

HitCounter