Bli kontaktad, klicka här!

Trevligt parhus med havsutsikt

Punta Prima , Orihuela Costa
Pris
169 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 83 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Radhus
poolPool: Gemensam på området
airline_seat_flatTerrass: Ja
euro_symbolCommunity fee: 330 EUR
directions_carParkering: På gatan
: E
receiptReferensnummer: H250

Objektsbeskrivning

Varmt välkommen till detta mycket välskötta radhus med tre sovrum och två badrum beläget i Punta Prima strax söder om Torrevieja. En privat stensatt uteplats med ett soligt läge möter oss när vi öppnar entrén till bostaden.

Detta är en charmig och mycket välskött bostad ett fantastiskt läge. På behagligt avstånd från huset finns affärer, restauranger och caféer. Det charmiga radhuset har tre sovrum, gott om förvaring i inbyggda garderober och två helkaklade badrum. Vardagsrummet har en härlig öppen planlösning som ligger i direkt anslutning till det moderna fullt utrustade köket som renoverades för bara två år sedan. På nedre plan finns ett av de tre sovrummen och en gästtoalett.
Trappan upp tar oss till de övriga 2 sovrummen och ett helkaklat badrum. På den privata takterrassen har vi en underbar utsikt över området och vi skymtar havet som ligger på gångavstånd från bostaden. På terrassen finns även en jacuzzi för den som önskar ta sig ett dopp, vill man hellre svalka sig i poolen så finns den gemensamma poolen precis intill bostaden.

En stor fördel med att bo i Punta Prima, utöver den storslagna kustlinjen, är dess närhet till Alicante flygplats och avståndet till Torreviejas centrum. I området bor många svenskar och vill man som familj bosätta sig året runt finns denna möjlighet då barnen kan gå i skandinaviska skolan. Punta Prima är uppdelat i två områden som skiljs åt av väg N322.
På ena sidan finner man den slående kustremsan med både bostäder, shopping och restauranger. Den angränsande delen på motsatta sidan erbjuder både ett stort shoppingcentrum och flera lummiga bostadsområden med nyproduktion.

Fastighetsskatt (IBI): 285 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): 330 euro/år
Byggår: 1999

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.0km
wavesAvstånd till hav 2.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 600m
local_airportAvstånd till flygplats 45.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 3.0km

Bilder

Karta

HitCounter