Bli kontaktad, klicka här!

Modern nyproduktion med privat pool i Villamartin

Villamartin , Orihuela Costa
Pris
314 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 120 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Privat pool
airline_seat_flatTerrass: Ja (49 kvm)
receiptReferensnummer: 078200208

Objektsbeskrivning

Modern och fristående villa med exklusiv känsla, privat pool, stor terrass tre sovrum och tre badrum beläget på ett attraktivt läge i Villamartin. Villan är ca 120 kvm och har ett genomgående bra ljusflöde och genomtänka detaljer. Den stora terrassen om ca 49 kvm erbjuder en trevlig vy och många soltimmar. Till detta kommer också en källare om ca 83 kvm.

Pris 314 000 euro
Terrass och privat pool om 5x3 meter är inkluderat i priset.
Färdigställande: 6 månader

Ett liv och boende i La Zenia:
La Zenia ligger på Costa Blanca, 8 kilometer söder om Torrevieja. Mindre än en timmes resväg bort har du de två storstäderna Murcia och Alicante. Till La Zenia reser du enklast via Alicante flygplats som ligger 40 minuter bort. Området är väldigt populärt tack vare fina grönområden och vackra sandstränder. Ett boende i La Zenia innebär närhet till både shopping, fina stränder och fantastiska golfbanor. Två populära stränder i närområdet är Cala Boque och Cala Cerradat. Det långgrunda vattnet är idealt för familjer och stränderna har lyckats erhålla Blå Flagg, vilket borgar för rena och säkra stränder. Här finns möjlighet att åka både vattenskidor och jetski. I La Zenia finns också en mängd kulturella evenemang och festivaler.

Köpa hus eller lägenhet i La Zenia:
La Zenia erbjuder en avslappnad spansk livsstil mitt i en stad som har mycket att erbjuda i form av shopping, restauranger, vita sandstränder och golf. Allt detta finns väldigt nära till hands. La Zenia är ett bra val om du har tankar på att köpa hus eller lägenhet på Costa Blanca. Det finns gott om attraktiva bostäder i området. La Zenia Beach är den mest välkända stranden och lockar årligen tusentals semesterfirare. Om du däremot önskar dig en paus från stranden och vill spela golf så finns det många närliggande golfbanor i världsklass. Bara 20 minuter bort finns bland annat golfklubben Villamartin. Experter påstår att banorna i detta område är de bästa i hela Spanien.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 5.0km
wavesAvstånd till hav 5.0km
local_airportAvstånd till flygplats 53.0km

Bilder

Karta

HitCounter