Get contacted, click here!

Lyxvilla i magiska Cabo de Palos

Cabo de Palos , La Manga
Price
3 950 000 EUR

Ask about this property

Fill in this form and we will contact you within 24 hours

Property Facts

zoom_out_mapBuilt: 585 sq.m.
meeting_roomRooms: 6 of which 5 bedroms
wcBathrooms: 5
homeType: Villa
buildNew production: Yes
poolPool: Yes
airline_seat_flatTerrace: Yes
airline_seat_flatBalcony: Yes
zoom_out_mapPlot size: 1000 m2
receiptReference: Villa Las Yukas

Property description

Med denna villans design och isolering uppnås en intern mikroklimat, detta kan utökas till varje rum med hjälp av de senaste termiska och akustiska isoleringssystemen på marknaden som lägger särskild vikt för ett hållbart boende. Material som används är av högsta kvalitet och byggsystemen samt anläggningen respekterar miljön.

Husets finish är av högsta standard och lyx detta för att uppnå maximal komfort. Därmed kan ni njuta av denna magnifika villa under hela året. Koppla av och titta på soluppgången från sovrummen på det blå havet eller njut av den röda solnedgången utan några skymmande bostäder.

Tomt på 1000 kvadratmeter, 585 kvadratmeter boyta, med otrolig havsutsikt och utsikt över hamnen och fyren Cabo de Palos. Villan har fullt utrustad trädgård på 805 m2 med privat pool, hiss, garage, ett litet spa med jacuzzi (extra tillval), bastu och duschar (extra tillval), luftkonditionering, golvvärme, 5 sovrum, 3 badrum och 2 fullt utrustade toaletter, fullt utrustat designkök, vardagsrum, matsal, tvättstuga, förråd, garage för två bilar och parkering för ytterligare en, flera terrasser, solarium, veranda etc.


Beläget i en unik miljö och framför kusten, omgiven av paradisiska viken för bad. Tre minuter från motorvägen och fem gångavstånd från hamnens hamn, med maximal lugn och komfort.

Välkomna ned på visning med oss på HusmanHagberg!

Images

Map

HitCounter