Get contacted, click here!

Villa med privat pool i La Florida

La Florida , Orihuela Costa
Price
379 000 EUR

Ask about this property

Fill in this form and we will contact you within 24 hours

Property Facts

zoom_out_mapBuilt: 160 sq.m.
meeting_roomRooms: 4 of which 3 bedroms
wcBathrooms: 2
homeType: Villa
poolPool: Privat på tomten
zoom_out_mapPlot size: 600 m2
directions_carParking: På tomten
: E
receiptReference: H453

Property description

Välkommen till denna välskötta villa med privat pool och förråd på tomten. Villan som byggdes i slutet av 80-talet är mycket välskött och har en bra planlösning allt på ett plan. På tomten med sina ca 600 kvm finns gott om plats för loungemöbler, solsängar och den obligatoriska grillen om man så önskar det. Här finns även citronträd och palmer.

Vi välkomnas direkt in i ett allrum som idag är möblerat med en vitrindel och en matplats för 4–6 personer. Vidare kommer vi in i vardagsrummet där vi hittar en soffgrupp, tvmöbel och ytterligare en separat matgrupp för 4 personer. Barköket som ligger i direkt anslutning är fullt utrustat. Trappan ner från vardagsrummet tar oss till en kontorsdel som har direkt utgång till trädgården.
Bostaden har tre rymliga sovrum alla utrustade med AC.
Det finns två helkaklade badrum vara det ena är ensuite.

Precis utanför dörren finns det gott om caféer och restauranger och till La Zenia Boulevard med sina ca 120 butiker är det bara några kilometer med bilen.

Fastighetsskatt (IBI): €378

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

PLAYA FLAMENCA är ett etablerat och levande område bara några kilometer söder om Torrevieja. Området har byggts upp kontinuerligt sedan 80-talet med bostäder och service i en härlig blandning vilket ger en unik karaktär och hemtrevlig känsla. Många har valt att bosätta sig här permanent vilket gör att hög och lågsäsong inte blir lika märkbart och det är en bra blandning av nationaliteter. Varje lördag är det marknad och här finns även ett sportcenter för den aktive.

Near the property

beach_accessDistance to beach 2.0km
wavesDistance to sea 2.0km
local_mallDistance to shopping mall 2.0km
local_airportDistance to airport 50.0km

Images

Floor plans

Map

HitCounter