Get contacted, click here!

Välvårdad villa i Playa Flamenca med privat pool.

Playa Flamenca , Orihuela Costa
Price
299 900 EUR

Ask about this property

Fill in this form and we will contact you within 24 hours

Property Facts

zoom_out_mapBuilt: 170 sq.m.
meeting_roomRooms: 4 of which 3 bedroms
wcBathrooms: 3
homeType: Villa
poolPool: Privat uppvärmd saltvattenpool
zoom_out_mapPlot size: 260 m2
directions_carParking: På tomten
: E
receiptReference: H478

Property description

Välkommen till denna trevliga villa som ligger i Playa Flamenca. Villan som byggdes i början av 2000-talet är fördelat i tre plan och har en boyta om ca 172 kvm och en härlig tomt om ca 260 kvm. På tomten hittar vi en inglasad uppvärmd saltvattenpool, apelsinträd och andra trevliga växter. Från takterrassen skymtar vi havet som ligger någon kilometer bort.
I vardagsrummet hittar vi en trevlig matplats, soffgrupp och en öppen spis för kalla kvällar. Det separata köket är fullt utrustat. På denna våning hittar vi ett av de 3 sovrummen och ett badrum. På övre plan hittar vi ytterligare ett sovrum och en toalett. I källaren som har en egen ingång finns bastu, ett sovrum och ett badrum och förrådsutrymme.
Precis intill bostaden finns all typ av närservice, caféer och några trevliga restauranger till La Zenia Boulevard promenerar man på ca 10 minuter.

Fastighetsskatt (IBI): 488 euro/år
Byggår: 2001

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

PLAYA FLAMENCA är ett etablerat och levande område bara några kilometer söder om Torrevieja. Området har byggts upp kontinuerligt sedan 80-talet med bostäder och service i en härlig blandning vilket ger en unik karaktär och hemtrevlig känsla. Många har valt att bosätta sig här permanent vilket gör att hög och lågsäsong inte blir lika märkbart och det är en bra blandning av nationaliteter. Varje lördag är det marknad och här finns även ett sportcenter för den aktive.

Near the property

beach_accessDistance to beach 1.2km
wavesDistance to sea 1.2km
local_mallDistance to shopping mall 500m
local_airportDistance to airport 45.0km

Images

Floor plans

Map

HitCounter