¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Bostad i toppen läge i Nueva Andalucía! *SÅLD

Nueva Andalucia - Puerto Banus , Marbella
Precio
560 000 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 154 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 6 de los cuales 4 Dormitorios
wcTotal Baños: 4
homeTipo: Apartamento
poolPool:
airline_seat_flatTerraza: Sí (36 kvm)
receiptReferencia: 089180176

Descripción del artículo

Påkostad våning om 154 generösa kvm samt 36 kvm solterrass i bästa söderläge med sol från morgon till kväll. Lugnt och attraktivt läge med endast 5 minuters promenad till Puerto Banus hamn och strand vilket ger mycket goda uthyrningsmöjligheter. Stilrent renoverad med exklusiva material, en generös planlösning och tre terrasser gör detta till en riktig drömvåning.

Smakfullt renoverad våning om 6 rum (varav 4-5 möjliga sovrum) fördelade på två våningar i detta vackra och välskötta komplex som känns väldigt privat tack vare färre hus i communityn. Sol y Paz erbjuder såväl en stor egen pool som en välskött trädgård i Nueva Andalucias bästa läge med endast 5 minuters promenad till Centro Plaza och den världskända hamnen i Puerto Banus.
Inom ett kort avstånd finns flera välkända golfbanor och Marbella stad.

Våningens interiör är smakfullt totalrenoverad med påkostade materialval och ljusa sobra kulörer. Följande planlösning presenteras:

Vid ytterdörren nås en egen möblerbar terrass med grönska och blommor som välkomnar familj och gäster.

Vardagsrummet är generöst och erbjuder en stor matplats invid eldstaden. Här finns stora skjutpartier ut mot den soliga terrassen.

Stilfullt kök med stora ytor och fin vy över grönskan vid terrassens entré. Bevarade takbjälkar och öppen planlösning mot vardagsrummet. Full maskinell utrustning med vinkyl, side by side kylskåp, ugn, fläkt samt en integrerad diskmaskin. I köket finns även en smart integrerad tvättmaskin.

Utöver de generösa sällskapsytorna finns 4 sovrum varav ett har utgång till den stora terrassen, gott om inbyggd garderobsförvaring och 3 stora badrum i mycket smakfullt utförande. Master bedroom med en-suite erbjuder dessutom en egen privat terrass.

På det nedre planet finns ett stort spa- och loungerum med badrum, bastu och inbyggd förvaring. Detta rum kan med fördel användas som ett extra sovrum om så önskas.

Fotos

Mapa

HitCounter