¿Quieres contactar, haz clic aquí!

Nyproducerade radhus i ett plan med möjlighet till privat pool

Pilar de la Horadada
Precio
209 900 EUR

Pregúntanos por esta propiedad

Rellene el siguiente formulario y nos pondremos en contacto con usted en menos de 24 horas

Datos de propiedad

zoom_out_mapConstruido: 67.63 m2
meeting_roomTotal habitaciones: 3 de los cuales 2 Dormitorios
wcTotal Baños: 2
homeTipo: Chalet
buildObra nueva:
poolPool: Mot en kostnad
airline_seat_flatTerraza: Sí (66 kvm)
airline_seat_flatBalcón: Sí (6 kvm)
zoom_out_mapTamaño de jardín: 162 m2
receiptReferencia: One level, Sun golf villas

Descripción del artículo

Varmt välkomna till Costa Blanca och till genuina Pilar de la Horadada.
Här byggs åtta moderna enplansvillor med stora utomhus ytor i soliga lägen, det finns även möjlighet att bygga en privat pool. Byggherren använder exklusiva materialval och har en hög standard. Här finns det möjlighet för dig som kund att vara med och tycka till och planera ditt eget drömboende i Spanien.

Boytorna varierar mellan 65-80 kvm och består av två eller tre sovrum och har två badrum. De privata tomterna varierar mellan 120 kvm och 151 kvm. På tomterna finns det plats för parkering av bil.

Priser från 189 900 euro (plus vat)
Pool från 10 000 euro (plus vat)

Att bosätta sig och leva i Pilar de la Horadada:
Pilar de la Horadada är en spansk by som ligger i Alicanteprovinsen. Här kan du njuta av spansk kultur, god mat och vackra stränder. Pilar de la Horadada är en bra utgångspunkt för den som vill upptäcka fler delar av Alicante och det tar endast 50 minuter med bil till Alicante flygplats. Den spanska staden Murcia ligger en kort bilresa bort och i närheten finns också den vackra hamnstaden Cartagena. I Pilar de la Horadada finns allt du behöver för en trevlig vistelse. Byn ligger nära havet och det finns en hel del shopping, restauranger och caféer runt om i området. Byn är ännu inte allt för populär bland turister, vilket betyder att du kan njuta av de vackra stränderna utan att behöva trängas.

Köpa hus eller lägenhet i Pilar de la Horadada:
Är du intresserad av att köpa lägenhet eller hus i Spanien kan Pilar de la Horadada vara något för dig. Byn har nämligen ett mycket bra geografiskt läge, du har inte bara nära till vackra stränder utan du har även nära till grönområden och fritidsaktiviteter. Dessutom har du allt du behöver i närheten såsom, matbutiker, apotek, banker, vårdcentraler, butiker, restauranger och även Skandinaviska skolan. Du som vill njuta av den spanska kulturen kan även gå på söndagsmarknaden som arrangeras varje vecka och för den golfintresserade finns den populära golfbanan Lo Romero enbart en kort bilresa bort. Överlag är det ett mycket fint område att bo i med vackra byggnader, fina gator och stora parker.

I Pilar de la Horadada har du nära till golf, stränder och shopping:
Väljer du att flytta till Pilar de la Horadada har du nära till att du behöver för att trivas. Du har nära till andra städer såsom Torre de la Horadada eller charmiga byar som El Mojón. Hit kan du åka för omväxlingens skull och njuta av vackra torg och långa strandpromenader. Det finns bra bussförbindelseler mellan orterna för dig som vill åka kommunalt. I El Mojón finns även museum för den kulturintresserade. Längs Calle Mayor, som är huvudgatan i Pilar de la Horadada, kan du strosa runt bland caféer, restauranger och butiker. Strax utanför staden finns den uttorkade floden Rio Seco och ett spektakulärt naturreservat som verkligen är värt ett besök.

Välkomna på visning med oss på HusmanHagberg!

Cerca de la propiedad

beach_accessDistancia a la playa 3.8km
wavesDistancia al mar 3.8km
local_airportDistancia al aeropuerto 63.0km

Fotos

Mapa

HitCounter