Bli kontaktad, klicka här!

Villa i centrala Albir med 900m2 tomt

Albir , Albir
Pris
330 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 180 kvm
meeting_roomAntal rum: 6 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
poolPool: 10x5
airline_seat_flatTerrass: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 886 m2
directions_carParkering: Ja
receiptReferensnummer: LL045

Objektsbeskrivning

Oberoende villa i Albir med ca 886m2 tomt. Den ligger i det plana området i Albir, bara 900 meter från alla tjänster. Villan är uppdelad i två separata lägenheter, båda anslutna till 50m2 pool installerad på baksidan av villan. Utanför finns också en yttre grillplats, gott om plats för parkering, ett rum för verktyg, flera trähytter (används för olika ändamål) och ett 25m2 solarium ovanpå gästlägenheten med utsikt över bergen.

Huvudlägenheten (125m2) har tre sovrum och 1,5 badrum och gästlägenheten (55m2) har ett sovrum och ett badrum. Fastigheten är totalt 180 kvm byggd plus garage och pool. Säljarna renoverade fastigheten under åren enligt en rustik stil (inklusive kök, badrum osv.) Och du kan hitta en mysig öppen spis i vardagsrummet. Det finns också AC (värme / kyla) och de installerar för närvarande höghastighetsinternet med fiber i området. Fastigheten har sol hela dagen eftersom den har trädgård i alla riktningar. Fastigheten säljs omöblerad.

Missa inte den här möjligheten och kontakta oss för mer information ... Denna tomtstorlek, plats och pris är mycket sällsynt att hitta i Albir!

EXTERIÖR

El Albir, är ett perfekt turistmål längst Costa Blanca-kusten med dess vidsträckta strand och dess turkosa vatten. Den lilla staden är omgiven av klippor, några av dem över 300 meters höjd. Från El Albir kan man promenera längst med strandpromenaden in till Altea, känd som Spaniens motsvarighet till Greklands Santorini. Med ett medelhavsklimat ligger den genomsnittliga årstemperaturen på ca 18ºC, med augusti som årets varmaste månad. Befolkningen är turistorienterad och består av både nationella och internationella invånare, och vi kan hitta restauranger från hela världen, till exempel tyska, kinesiska, italienska, engelska, och japanska. Det finns inte heller någon brist på traditionella spanska restauranger, som erbjuder läckra rätter gjorda på ris och fisk. I detta området finner vi även den kända vingården Enrique Mendoza, som kan besökas året runt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 1.5km
wavesAvstånd till hav 1.5km
location_cityAvstånd till centrum 900m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 900m
local_airportAvstånd till flygplats 61.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 900m

Bilder

Karta

HitCounter