Bli kontaktad, klicka här!

Stor Poolvilla, 20 min till Valencia centrum

Valencia Surroundings , Valencia
Pris
590 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 457 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
poolPool: 5x10 m
airline_seat_flatTerrass: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 947 m2
receiptReferensnummer: HH511

Objektsbeskrivning

Storslagen villa med 4 sovrum och 3 badrum, belägen i det exklusiva bostadsområdet San Antonio de Benageber i en av de mest eftertraktade förorterna till Valencia centrum. Området erbjuder några av stadens bästa internationella och nationella skolor, samt alla nödvändiga butiker och tjänster i närheten. Valencia centrum, med dess berömda stränder och historiska gamla stadskärna, ligger en kort 20 minuters bilresa bort. Flygplatsen når du på 10 minuter.

Väl inne i denna majestätiska egendom, hälsas vi omedelbart välkomna av den öppna planlösningen med matplats, med dekorativa trätakbjälkar, en öppen spis, samt en inglasad uteplats som är tillgänglig genom skjutbara glasdörrar. Här finns även ett stort fullt utrustat kök, samt även tvättstuga med förvaringsmöjlighet. På detta våningsplan, ligger det första av fyra sovrum med inbyggda garderober. Bredvid sovrummet, ligger en komplett badrumsvit med duschkabin.

Den kaklade trappan tar oss upp till första våningen, där vi har ytterligare tre sovrum och en andra familjebadrumsvit med badkar och duschinredning. Det största sovrummet har en trippel inbyggd garderob, samt ett eget badrum med hörnbadkar med hydromassage. Den har också tillgång till en privat upphöjd sidterrass, som är den perfekta platsen för att sitta ute och njuta av en morgonkaffe med La Vallesa skogsområden som bakgrund. Vi tar oss två trappor ned till källarvåningen, där vi finner ett stort utrymme som består ett förråd och ett jättegarage som rymmer upp till fyra bilar. Detta utrymme kan omvandlas till ytterligare boende om så önskas.

Runt fastigheten ligger trädgården med en härlig gräsmatta och utomhus paellero / grillplats, samt en riktigt stor pool på 10x5 meter. Det finns en rengöring- och filtreringsanläggning lagrade i ett pumprum på baksidan. Fastigheten har dubbelglasade fönster och centralvärme med gas. På övervåningen har förinstallationen för varm och kall luftkonditionering genom luftventiler också gjorts. Fastigheten byggdes 2007 och säljaren är personen som byggde det.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 19.0km
wavesAvstånd till hav 18.5km
location_cityAvstånd till centrum 14.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 8.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.0km

Bilder

Karta

HitCounter