Bli kontaktad, klicka här!

Hörngatuhus vid havet Little Venice Valencia

Pris
599 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 273 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Radhus
poolPool: Gemensam pool / Community pool
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 17 EUR
receiptReferensnummer: MI009

Objektsbeskrivning

Jag har sett mycket fint i Little Venice, Portsaplaya, med det här slår allt. Hörngatuhus byggt 1980 med fyra sovrum med inbyggda garderober, två badrum och en toalett. Allt i tre våningar plus tvättstuga, förråd och garage i källarvåningen. Belägen direkt vid första linjen mot havet, med havsutsikt i princip var du än befinner dig i huset. Terrasser där du sitter och njuter av det underbara klimatet och havsutsikten, balkonger där du har den friska havsluften. Precis utanför huset har du möjlighet till förtöjning av båt, rymligt garage ingår i köpet.

Centralvärmesystem med ny gaspanna till Gas Ciudad och med element fördelade över hela huset. Fönster och balkongdörrar i gedigna vitmålade aluminiumprofiler, samtliga med dubbelglas. Golv i terrakotta och detaljer med handmålade plattor, luftkonditionering i hela huset. Elektriska markiser vid entréterrass och terrassen på andra våningen, terrassen på baksidan mot havet är täckt. Två olika larmsystem finns monterade, även om denna urbanisering är mycket säker. Samfällighetsavgift per tre månader är endast 50 euro och den årliga IBI är 1,355 euros.

Gångavstånd till 3 gemensamma pooler och en fin sandstrand, på den mjuka sanden kan du promenera till stränderna i Valencia City. Gångavstånd även till barer och restauranger, Acampo / Leroy Merlyn Hypermarket shoppingcenter, apotek och övrig service. Buss stannar med anslutning till tunnelbana och skolbussar, linje 3 tar dig direkt till Valencias flygplats. Den närmsta livsmedelsbutiken ligger endast ett stenkast från din nya bostad.

Allt detta gör att du, genom ett oslagbart erbjudande, kan bo i ett unikt hus och ett område och få en fantastisk livskvalitet!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
. Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 400m
wavesAvstånd till hav 10m
location_cityAvstånd till centrum 9.2km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 200m
local_airportAvstånd till flygplats 17.6km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 4.6km

Bilder

Karta

HitCounter