Bli kontaktad, klicka här!

Renoverad villa på stranden i Denia

Denia , Denia
Pris
385 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 194 kvm
meeting_roomAntal rum: 7 varav 5 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (22 kvm)
zoom_out_mapTomtstorlek: 196 m2
receiptReferensnummer: LL076

Objektsbeskrivning

Villa fördelad på två våningar med direkt tillgång till stranden och fantastisk havsutsikt från alla rum och terrasser.

Den består av två separata lägenheter med oberoende ingångar (en per våning), en med tre sovrum och ett badrum på nedre våningen och en med två sovrum och ett badrum på övervåningen, plus en toalett ute.

Byggytan är ca 194m2 och tomtens storlek ca 196m2. Den är mer eller mindre fullständigt renoverad och den är väldigt ljus tack vare de stora fönstren med utsikt ut mot stranden. Det finns en parkering på tomten och fastigheten har en turistlicens för uthyrning vilket gör den till en bra investering för någon som letar efter en fastighet att hyra ut. Den ligger endast ca 10 minuters bilresa från Denias hamn och den är väl kommunicerad med kollektivtrafik. Man kan hitta restauranger och stormarknader bara 300 meter bort och villan säljs möblerad. Men i och med att den är så nära stranden har denna villa inte något avlopp (för mer information om detta kontakta oss).

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där. Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna! Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
. Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 10m
wavesAvstånd till hav 10m
location_cityAvstånd till centrum 13.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 300m
local_airportAvstånd till flygplats 100.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 15.0km

Bilder

Karta

HitCounter