Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet 100 meter från havet i Torrevieja

Rosaleda , Torrevieja
Pris
119 900 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 58 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Gemensam på gården
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 348 EUR
directions_carParkering: På gatan
: G
receiptReferensnummer: H452

Objektsbeskrivning

Välkommen till denna trevliga bostad som ligger på våning 1 av 2. Lägenheten som byggdes i början av 2000-talet har bra planering och är delvis nyrenoverad. Lägenheten balkong har ett väst läge där man kan njuta av kvällssolen. Lägenheten ca 58 kvm är fördelat på 2 sovrum båda med inbyggda garderober och ett helkaklat badrum med duschvägg. Barköket som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet är fullt utrustat inklusive tvätt/diskmaskin. Lägenheten är utrustad med AC/splitt och har även dubbelglas fönster.

På innergården hittar vi ett poolområde och parkera bilen gör man på gatan utanför.

Vill man inte bada i poolen så promenerar man ner till havet om den omtalade Los Locos stranden på bara några minuter. Precis utanför dörren finns all typ av närservice man kan tänkas behöva även bra bussförbindelser.

Fastighetsskatt (IBI): 253 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): 348 euro/år
Byggår: 2002

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

I den norra delen av Torrevieja ligger områden såsom de La Rosaleda, Torrelamata och La Mata. Där finner man bland annat "Lyckliga Gatan" och restaurang "Svensken vid hörnet". Här finns också lämningar från både romare och morer, vilket t.ex. det gamla vakttornet Torre Del Moro vittnar om. Även Torreviejaborna är stolta över sin historia och satsar mycket på kultur och traditionella fester (fiestas), och många högtider tas på största allvar. Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 100m
wavesAvstånd till hav 100m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 3.0km
local_airportAvstånd till flygplats 45.0km

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter