Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet i Valencia Gamla Stan

Valencia Old Town , Valencia
Pris
169 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 79 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
receiptReferensnummer: HH487

Objektsbeskrivning

Priset reducerat från 175,000 € till 169,000 €.

Lägenhet med stor renoveringspotential, belägen på tredje våningen i en byggnad utan hiss. Ligger i hjärtat av Valencias Gamla stad i stadsdelen La Seu, endast 90 meter från stadens berömda Plaza de la Reina. Det finns bara fyra lägenheter i hela byggnaden, med en lägenhet per våning. Dessutom finns det en gemensam takterrass, för trevliga kvällar i månens sken.

Lägenheten har en öppen planlösning med vardagsrum, matplats och kök, komplett med en balkong med utsikt över gatan nedan. Det finns även en varm- och kall luftkonditioneringsenhet installerad i vardagsrummet, köket är utrustat med alla nödvändigheter och är i behov av viss modernisering.

Två sovrum, varav det största med utsikt över de slingrande gatorna i Gamla stan. Det finns en badrumsvit, med behov av lite modernisering. Den gemensamma terrassen har en otrolig utsikt över Gamla stan och det imponerande Miguelete-tornet, som utgör en del av Valencias katedral.

Lägenheten är belägen i en av de mest eftertraktade stadsdelarna i centrum och har en riktigt attraktiv prislapp. Du som köpare kommer att kunna renovera lägenheten och sätta din egen prägel på den, utan att ha betalt för mycket. Oavsett om det är som ett boende för att njuta av stadslivet eller som en investering för att kunna hyra ut som en extra inkomst, är denna lägenhet det perfekta alternativet för dem som vill investera i en av Spaniens mest livliga och uppåtgående städer.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 4.7km
wavesAvstånd till hav 4.7km
location_cityAvstånd till centrum 600m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 250m
local_airportAvstånd till flygplats 9.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.2km

Bilder

Karta

HitCounter