Bli kontaktad, klicka här!

Villa med privat pool i La Florida

La Florida , Orihuela Costa
Pris
379 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 160 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
poolPool: Privat på tomten
zoom_out_mapTomtstorlek: 600 m2
directions_carParkering: På tomten
: E
receiptReferensnummer: H453

Objektsbeskrivning

Välkommen till denna välskötta villa med privat pool och förråd på tomten. Villan som byggdes i slutet av 80-talet är mycket välskött och har en bra planlösning allt på ett plan. På tomten med sina ca 600 kvm finns gott om plats för loungemöbler, solsängar och den obligatoriska grillen om man så önskar det. Här finns även citronträd och palmer.

Vi välkomnas direkt in i ett allrum som idag är möblerat med en vitrindel och en matplats för 4–6 personer. Vidare kommer vi in i vardagsrummet där vi hittar en soffgrupp, tvmöbel och ytterligare en separat matgrupp för 4 personer. Barköket som ligger i direkt anslutning är fullt utrustat. Trappan ner från vardagsrummet tar oss till en kontorsdel som har direkt utgång till trädgården.
Bostaden har tre rymliga sovrum alla utrustade med AC.
Det finns två helkaklade badrum vara det ena är ensuite.

Precis utanför dörren finns det gott om caféer och restauranger och till La Zenia Boulevard med sina ca 120 butiker är det bara några kilometer med bilen.

Fastighetsskatt (IBI): €378

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

PLAYA FLAMENCA är ett etablerat och levande område bara några kilometer söder om Torrevieja. Området har byggts upp kontinuerligt sedan 80-talet med bostäder och service i en härlig blandning vilket ger en unik karaktär och hemtrevlig känsla. Många har valt att bosätta sig här permanent vilket gör att hög och lågsäsong inte blir lika märkbart och det är en bra blandning av nationaliteter. Varje lördag är det marknad och här finns även ett sportcenter för den aktive.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.0km
wavesAvstånd till hav 2.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.0km
local_airportAvstånd till flygplats 50.0km

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter