Bli kontaktad, klicka här!

Enastående lägenhet i centrala Valencia!

Valencia City Center , Valencia
Pris
630 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 162 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 60 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH329

Objektsbeskrivning

En ljus, rymlig och fullt renoverad lägenhet, med tre sovrum och tre badrum. Belägen mitt i centrala Valencia, med nära till Colón marknaden, Turia trädgårdar och Valencias största attraktioner. Bra kollektivtrafikförbindelser till stranden, flygplatsen och staden. Priset är reducerat från € 690.000 till € 630.000.

Fastigheten ligger på fjärde våningen i den här klassiska byggnaden och består av ett vardagsrum med vardagsrum med tillgång till två balkonger, ett fullt utrustat modernt kök, två sovrum med eget bad/duschrum och ett mindre sovrum, plus ett litet duschrum.

Lägenheten är enastående i sin storlek, med över 160 m² och mycket ljus med sovrummen med en utsikt mot en mycket stor innergård, med ett lugnt ljust nordost läge. Vardagsrummet ser ut mot gatan och har tillgång till två balkonger, och återigen mycket ljus. Det är en lägenhet per våning, tyst och privat.

Fastigheten är helt förnyad och moderniserad, men har behållit några karaktärsdrag som de höga inredda taken, ursprungliga tegelmurar, men har införlivat alla moderna funktioner som trägolv, centralvärme och dubbelglas. Byggnaden är över 100 år gammal och är helt uppdateras med hiss och uppdaterad fasad, rör och uteplatser. Ett garageutrymme på den intilliggande byggnaden, är också tillgänglig för försäljning tillsammans med lägenheten mot en extra kostnad.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 4.3km
wavesAvstånd till hav 4.3km
location_cityAvstånd till centrum 500m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 500m
local_airportAvstånd till flygplats 9.3km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.3km

Bilder

Karta

HitCounter