Bli kontaktad, klicka här!

Två villor med stor privat pool Valencia

Valencia Surroundings , Valencia
Pris
325 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 303 kvm
meeting_roomAntal rum: 8 varav 6 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Villa
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 1548 m2
receiptReferensnummer: HH324

Objektsbeskrivning

Dessa två fristående villor, med 3 sovrum och 1 badrum vardera och med en majestätisk pool, ligger i Estivella. Estivella en lugn ort på landsbygden, men ändå mitt i apelsinlundar i världsklass. Det ligger precis intill naturparken Sierra Calderona, som ligger 30 minuter från Valencia centrum och flygplatsen, samt 15 minuter från Saguntos stränder. Dess strategiska läge, gör det perfekt för dem som älskar både berg och hav.

Fastigheten omfattar två villor som båda har samma kvadratmeter och en mycket liknande layout. De ligger alldeles bredvid varandra. De har båda tre dubbelrum, ett kök, ett rymligt vardagsrum och ett badrum med dusch. På källarnivå finns två extra rum, som kan anpassas för gästboende eller annat, samt två mycket stora garage med gott om utrymme för förvaring.

Mellan de båda villorna, finns en underbar terrass med ett stort inbyggt bord och spektakulära vyer perfekt för uteservering. Fastigheten omfattar också en pool med vacker utsikt mot dalen och ett bra omslutningsutrymme och trädgård, en täckt utomhus paellero / barbaque struktur med förvaringsutrymme, ett stort fruktträdgårdsområde för plantering och en apelsinlund med drygt 20 apelsinträd och en lättskött trädgård runt om fastigheten som innehåller dussintals inhemska växter och buskar till Medelhavsklimatet. Trädgården är utrustad med lampor och automatiserat bevattningssystem.

Fastigheten säljs fullt möblerad.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 13.0km
wavesAvstånd till hav 13.0km
location_cityAvstånd till centrum 27.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.8km
local_airportAvstånd till flygplats 27.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 11.0km

Bilder

Karta

HitCounter