Bli kontaktad, klicka här!

Lyxiga kedjehus och villor på Valencias golf!

Valencia Surroundings , Valencia
Pris
205 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 186 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
buildNyproduktion: Ja
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
zoom_out_mapTomtstorlek: 395 m2
euro_symbolCommunity fee: 100 EUR
receiptReferensnummer: HH423

Objektsbeskrivning

Detta bostadsområde i El Bosque Golf ligger endast ca 20 minuter utanför staden Valencia och en kort bilresa på ca 10 minuter från Valencia flygplats. Ett lyxigt paradis för golfälskare med tillgång till allt!

INTERIÖR

Detta kedjehus med två sovrum och tre badrum är fördelat över tre våningar och har tillräckligt med utrymme för att personifiera det och omvandla det till en fastighet med fyra eller fem sovrum vid behov. Bottenvåningen består av ett oberoende kök och ett vardagsrum med tillgång till en stor terrass med utsikt över golfbanan. Den andra våningen rymmer ett sovrum med eget badrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett stort badrum och en stor terrass med utsikt över golfbanan och gemensamma utrymmen.

På den nedersta våningen finns ett stort förråd, ett badrum och mycket stort öppet utrymme. Det här utrymmet kan anpassas efter dina behov och lämnar ytterligare ett utrymme för ett vardagsrum, eller passar upp till tre extra sovrum. Med mycket naturligt ljusinsläpp och direkt tillgång till den privata trädgården på framsidan finns en enastående potential.

Komplexet har en gemensam pool, en paddelbana och en barnpark. Dessutom 18-håls golfbana, putting green med ett klubbhus och bar, restaurang samt en butik. Oberoende av detta finns en socialklubb med en stor pool och mer sport och ridning. Golfbanan och dess bosatta områden är gated, med säkerhetsgrindar och 24 timmars säkerhet i komplexet.

Olika fristående villor finns - priser från 205 000 till 263 000, byggytor sträcker sig från 186 till 205 m² och tomter från 395 till 789 m². Villor på första linjen finns fortfarande tillgängliga till otroliga priser!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 30.0km
wavesAvstånd till hav 30.0km
location_cityAvstånd till centrum 1.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 25.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 30.0km

Bilder

Karta

HitCounter