Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet i Valencia med fin utsikt och p-plats

Valencia Residential , Valencia
Pris
415 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 136 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH430

Objektsbeskrivning

Denna rymliga lägenhet med fyra sovrum och två badrum, ligger på 7: e våningen i en byggnad med hiss och concierge-service på Avenida Cortes Valencias i stadsdelen Campanar. Byggnaden ligger precis intill den nya Mestalla Valencia Football Club-stadion, som beräknas bli färdig år 2021. Direkt mittemot byggnaden finns en lokal skola, ett varuhus och ett stort snabbköp som ingår i ett shoppingcentrum. Metro-stationen Campanar ligger bara 350 meter från lägenheten, som förbinder området med stadens flygplats, stränder och den historiska gamla stan.

När vi går in i lägenheten, hälsas vi välkomna av en hall som tar oss vidare till vardagsrummet. Vardagsrummet ligger till vänster och har en varm- och kall luftkonditionering installerad. Där finns också en altandörr som leder ut till den ena av de två balkongerna, vilket är ett avkopplande ställe att sitta och blicka ut över Valencias skyline. Vi fortsätter in i lägenheten och kommer in i ett ljust och luftigt kök, som är fullt utrustat. Här finns det plats för ytterligare en matplats, utöver den som finns i vardagsrummet. Vid sidan av köket, har vi ett grovkök med tvättmaskin.

Lägenheten har totalt fyra dubbelrum och alla är utrustade med inbyggda garderober, två av sovrummen är också utrustade med varm- och kall luftkonditionering. Precis framför sovrum två och tre, har vi ett familjebadrum med badkar. Ett av de fyra sovrummen har tillgång till den andra balkongen via skjutbara altandörrar, en walkin-closet och ett eget badrum med badkar. Lägenheten drar fördel av dubbla fönsterglas och centralvärme över hela lägenheten.

På baksidan utanför byggnaden har vi en gemensam lekpark och ett trädgårdsområde, som delas mellan det här kvarteret och två andra. I priset ingår även en parkeringsplats i byggnadens gemensamma garage.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 6.2km
wavesAvstånd till hav 6.2km
location_cityAvstånd till centrum 2.7km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 250m
local_airportAvstånd till flygplats 6.8km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.3km

Bilder

Karta

HitCounter