Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet med garage nära Valencia city center!

Valencia Residential , Valencia
Pris
295 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 156 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH399

Objektsbeskrivning

Denna lägenhet med fyra sovrum och två badrum, ligger på 7: e våningen i en byggnad byggd 2004 med hiss. Belägen på Calle San Vicente Martir i stadsdelen Arrancapins, som leder till centrala Valencia och ligger bara 900 meter från de viktigaste centrala distrikten. Jesús Metro-station ligger bara 450m från lägenheten, vilket ger området direktförbindelser till stadens stränder och flygplats. Området är fullt av skolor, affärer och alla nödvändiga tjänster. Priset reducerat från 305.000 € till 295.000 €.

När vi kommer in i lägenheten, hälsas vi välkomna med en rymlig entré. Direkt till höger har vi ett fullt utrustat kök och i anslutning till köket, finns även en tvättstuga. Till vänster ligger vardagsrummet med en öppen planlösning och matplats. Altandörrar leder oss ut på en balkong, där ni har en fantastisk utsikt över Valencia centrum. Väl åter tillbaka till entrén, så har vi en hall som är full av inbyggda garderober. Här har vi också har de fyra sovrummen, där alla har inbyggda garderober. Det största sovrummet, har även ett privat badrum med badkar. Här finns också en dörr, som leder ut till en andra balkong med utsikt. Slutligen finns det ett familjebadrum, även det med badkar. Lägenheten drar nytta av dubbla fönsterglas, samt och varm och kall luftkonditionering med integrerade ventiler över hela lägenheten.

Till lägenheten tillhör också en parkeringsplats i gemensamt garage och ett 10m² förrådsrum i källaren, några möbler ingår i försäljningspriset.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 5.0km
wavesAvstånd till hav 5.0km
location_cityAvstånd till centrum 900m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 900m
local_airportAvstånd till flygplats 8.5km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.0km

Bilder

Karta

HitCounter