Bli kontaktad, klicka här!

Penthouse-lägenhet nära City of Arts!

Valencia City of Arts , Valencia
Pris
390 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 152 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatTerrass: Ja (13 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH434

Objektsbeskrivning

Välkommen till denna ljusa penthouse-lägenhet, med en oslagbar utsikt över Montolivet-området med sina vackra parker som omger det moderna komplexet. Beläget bara en kort promenad till det mycket populära "Arts and Science Museum". Lägenheten har fyra sovrum och två badrum, samt en härlig terrass på 13 kvm. Priset är reducerat från € 440.000 till € 390.000.

Lägenheten består av ett stort vardagsrum med matplats, en rymlig terrass med fantastisk utsikt och ett fullt utrustat amerikanskt kök med tvättstuga. Fyra sovrum, varav tre med inbyggda garderober. Det största av sovrummen, har även ett privat badrum med badkar. Ytterligare ett familjebadrum med badkar finns.

Belägen på 12: e våningen, med hiss i byggnaden. Varm och kall luftkonditionering med extra möjlighet till luftfläktar, dubbla fönsterglas och marmorgolv.

Beläget i den mest eftertraktade delen av Montolivet, har denna takvåning snabb tillgång till bussar och Metro-stationer som leder till stadens centrum, Valencia flygplats och de fantastiska stränderna som Valencia har att erbjuda. Denna lägenheten är ett utmärkt exempel på den kortsiktiga och långsiktiga hyrespotential, när den är så idealiskt beläget vid Turia Gardens, Arts and Sciences och många av dess omgivande parker.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.2km
wavesAvstånd till hav 3.2km
location_cityAvstånd till centrum 1.7km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 700m
local_airportAvstånd till flygplats 10.5km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 2.0km

Bilder

Karta

HitCounter