Bli kontaktad, klicka här!

Central lägenhet i Valencia med pool

Valencia Residential , Valencia
Pris
400 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 180 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
airline_seat_flatTerrass: Ja (30 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 80 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH330

Objektsbeskrivning

Denna lägenhet har tre sovrum och två badrum och ligger på 11: e våningen och är beläget i ett komplex med hiss i Campanarområdet i Valencia centrum. Komplexet har en stor gemensam pool, barnlekplats och trädgårdar och hela området är fullt av restauranger, barer och skolor. Campanar tunnelbanestation ligger bara 900 meter bort och förbinder denna del av staden till Valencias historiska centrum, stränder och flygplats. Belägen fem minuters promenad från den historiska stadskärnan i Valencia.

Väl inne i lägenheten, hälsas vi omedelbart av en rymlig entré med vardagsrummet som leder till vänster. Direkt framför oss har vi köksdelen, ett modernt kök som är utrustat med alla nödvändigheter. Dörrar från både köket och vardagsrummet öppnar vägen till det bästa med denna lägenhet, en terrass på 30 m². Komplett med utomhuskök, gör det till det perfekta utrymmet för att njuta av härliga middagar och av livet i stort. Härifrån har ni även en härlig utsikt över staden och dess omgivning.

På vår väg genom resten av lägenheten, har vi har tre sovrum, varav två är dubbla och har inbyggda garderober. Det största sovrummet har en trippel monterad garderob och ett privat badrum, som har ett hydromassage badkar, det andra badrummet finns i hallen och har en duschkabin. Det finns gott om ytterligare utrymme, i de inbyggda garderoberna i hallen. Lägenheten har varm och kall luftkonditionering genom ventilation i hela lägenheten och alla fönster har dubbla fönsterrutor.

Lägenheten säljs fullt möblerad och det finns även två parkeringsplatser i garage och ett förrådsrum, som ingår i priset.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 6.6km
wavesAvstånd till hav 6.6km
location_cityAvstånd till centrum 2.4km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 300m
local_airportAvstånd till flygplats 6.5km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.3km

Bilder

Karta

HitCounter