Bli kontaktad, klicka här!

Penthouse-lägenhet i Little Venice!

Valencia Little Venice , Valencia
Pris
550 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 117 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Gemensam pool
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 80 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH429

Objektsbeskrivning

Denna lägenhet med tre sovrum och två badrum, ligger på 9: e våningen i en byggnad med hiss på Port Saplaya stranden. Port Saplaya brukar även kallas Little Venice och ligger bara 10 minuter (7km) från Valencia centrum. Med sitt läge vid havet och en mängd butiker, barer och restauranger, är Port Saplaya är ett område som är oerhört populärt bland både turister och året runt boende.

Väl inne i lägenheten hälsas vi välkomna med en lagom stor entréhall, som alla rum på första våningen leder ut från. Till höger har vi två dubbla sovrum, båda med inbyggda garderober. Strax framför oss när vi går in i lägenheten, finns tvättstugan. Till vänster har vi det första badrummet, som har dusch, toalett, bidé och handfat. Slutligen har vi det största sovrummet, komplett med inbyggda garderober och ett eget badrum med ett hydromassagebadkar. Från detta sovrummet, har ni tillgång till egen privat terrass med utsikt över Medelhavet.

Vi tar trappan upp till den övre våningen och där har vi en öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats. Köket är modernt och fullt utrustat med vitvaror av utmärkt standard. Bredvid köket finns en gästtoalett, samt tillgång till en liten balkong genom skjutdörrar.

Den kanske bästa funktionen i denna lägenheten, är den bakre terrassen som finns på denna våning. Komplett med sittgrupp och utomhus paellero / grillmatlagning, vilket är ett härligt utrymme att njuta av maten med havet och stranden som bakgrund. Lägenheten har centralvärme, varm- och kall luftkonditionering i sovrummet och vardagsrummet, samt trippelglaserade PVC-fönster för bästa inomhusmiljö.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 100m
wavesAvstånd till hav 100m
location_cityAvstånd till centrum 6.3km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 3.7km
local_airportAvstånd till flygplats 13.5km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 3.7km

Bilder

Karta

HitCounter