Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet med havsutsikt strax söder Valencia!

Valencia Beach , Valencia
Pris
350 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 152 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
poolPool: Ja
euro_symbolCommunity fee: 80 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH432

Objektsbeskrivning

Den här lyxiga lägenheten med fyra sovrum och två badrum, ligger på 7: e våningen i ett exklusivt flerfamiljshus belägen på El Saler-stranden. Huset är byggt 1975 och är ett av sex hus, som alla delar på en stor gemensam pool och trädgårdar. Allt med utsikt över Medelhavet framåt och den berömda Albufera sjön bakåt. Eftersom detta område nu är en skyddad nationalpark, kan inga ytterligare byggnader byggas i omgivningen. Detta gör att utsikten kommer att förbli orörd. Diverse affärer, barer och apotek finns i ett komplex bakom denna byggnad. Övriga bekvämligheter hittas en 5 minuters bilresa till byn El Saler och till Valencia centrum, med alla dess stora butiker och tjänster tar det bara 10 minuter med bil. Priset är reducerat från 355.000 € till 350.000 €.

Lägenheten ligger på 7: e våningen i ett exklusivt lägenhetshus och har endast två lägenheter per våning, alla med separata hissar som tar dig direkt till ytterdörren. När vi går in i lägenheten har vi först en liten entré, som leder rakt ut på den öppna planlösningen med vardagsrum och matplats som bjuder oss magnifika panoramautsikt över Medelhavet och stränderna nedanför. Därefter har vi det stora köket, fullt utrustat med alla nödvändigheter.

Tillbaka genom vardagsrummet och därefter har vi de fyra stora sovrummen, alla med inbyggda garderober. Sovrummen är belägna på baksidan av lägenheten och har en oöverträffbar utsikt över Albufera och nationalparken nedan. Framför sovrummen är familjebadrummet och ett mindre andra badrum, båda utrustade med duschkabiner.

Byggnadens fantastiska läge med kilometer av sandstränder och i en nationalpark, talar för sig själv. Om detta inte är tillräckligt, är komplexet också fullt utrustad med stor gemensam pool, duschar, lekpark, basketplan, fotbollsplan och flera stora parkeringsplatser. Byggnaden har även en 24-timmars concierge och säkerhetsservice. En del av möblerna följer med i priset.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 300m
wavesAvstånd till hav 300m
location_cityAvstånd till centrum 14.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 11.5km
local_airportAvstånd till flygplats 20.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 11.0km

Bilder

Karta

HitCounter