Bli kontaktad, klicka här!

Fin lägenhet i Valencia med 200 m till havet!

Valencia Beach , Valencia
Pris
270 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 110 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatTerrass: Ja
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH392

Objektsbeskrivning

Denna lägenheten är i toppskick och har två sovrum och två badrum, samt en terrass. Belägen i stadsdelen El Cabañal, endast en 10 minuters promenad till den berömda färskvarumarknaden i El Cabañal och 200 meter till stranden. Med bil tar det 15 minuters till Valencias City och 25 minuter till bilresa till flygplatsen. El Cabañal är ett livligt område i Valencia och erbjuder gott om moderna och traditionella affärer, barer, restauranger, samt övriga bekvämligheter.

När vi kommer in i lägenheten, hälsas vi välkomna av det öppna vardagsrummet med matplats. Från här leder oss en dörr till det ultramoderna och fullt utrustade köket. Vidare har vi två kompletta badrumssviter, ett med hydromassagebadkar och ett med dusch. Slutligen har vi två dubbelrum, där båda har inbyggda garderober och ett har tillgång till terrassen genom en sidodörr. Lägenheten har luftkonditionering, centralvärme och dubbla fönsterglas, säljs fullt möblerad och har genomgående trägolv.

Grannskapet är det ett mycket levande område, med en blandning av moderna och historiska inslag. Bortsett från att Malvarrosa strand ligger 200 meter från lägenheten, ligger även den populära färskvarumarknaden och Valencias marina också nära. Området har även mycket bra förbindelser med resten av staden. En Metro-station ligger inom fem minuters gångavstånd och många bussar kör alldeles i närheten. Belägen på första våningen i en byggnad med hiss, med öppen utsikt till grönområde.

För den som ser lägenheten som en investering och vill hyra ut den, så finns det en komplett uthyrningslicens och den nuvarande ägaren har haft en nettoavkastning på över 8%.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 200m
wavesAvstånd till hav 200m
location_cityAvstånd till centrum 4.2km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.9km
local_airportAvstånd till flygplats 13.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 400m

Bilder

Karta

HitCounter