Bli kontaktad, klicka här!

Terrasslägenhet 300 m från stranden i Valencia!

Valencia Beach , Valencia
Pris
349 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 120 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 2
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatTerrass: Ja (18 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
receiptReferensnummer: HH398

Objektsbeskrivning

Denna lägenheten är helrenoverad augusti 2018 och har fyra sovrum och två badrum, samt en stor terrass på baksidan. Belägen i den blomstrande stadsdelen El Cabañal, endast inom en 5 minuters promenad till den berömda färskvarumarknaden i El Cabañal och bara 300 meter till stranden. Med bil tar det 15 minuters till Valencias City och 25 minuter till bilresa till flygplatsen. El Cabañal är ett livligt område i Valencia och erbjuder gott om moderna och traditionella affärer, barer, restauranger, samt övriga bekvämligheter. Lägenheten ligger på bottenvåningen och alla möbler ingår i priset. Priset är reducerat från 380.000 € till 349.000 €.

Väl inne i lägenheten hälsas vi välkomna av den stora entréhallen med sovrummet som leder till höger. Det stora sovrummet är komplett med varm och kall luftkonditionering, samt en dekorativ eldstad för extra uppvärmning under de kallare vintermånaderna. Vi fortsätter utmed hallen och kommer till det andra sovrummet och bredvid där, ligger den första kompletta badrumssviten med duschkabin. I mitten av lägenheten har vi en öppen planlösning med matplats, som kommer komplett med prydliga funktioner som utsatta murverk på väggar och dekorativa trätakbjälkar.

Vi fortsätter och kommer till det tredje sovrummet, även det med varm och kall luftkonditionering och tillgång till en liten inbyggd terrass via altandörrar. Bredvid ligger det fjärde och minsta av sovrummen, som har plats för en enkelsäng eller våningssängar som den för närvarande har. Köket är modernt och fullt utrustat med en integrerad kyl-frys, diskmaskin och tvättmaskin. Härifrån går du ut till den härliga terrassen på 18 kvm, vilket är ett idealiskt utrymme för att äta utomhus och vara under de varma sommarmånaderna. Terrassen är täckt av en elektriskt fjärrstyrt markis som har vind- och regnsensorer, vilket innebär att det stängs automatiskt om vädret blir sämre. Återigen tillbaka inne i lägenheten, där vi hittar den andra badrumssviten intill köket. Även detta badrum har en duschkabin.

Grannskapet är det ett mycket levande område, med en blandning av moderna och historiska inslag. Bortsett från att Malvarrosa strand ligger 300 meter från lägenheten, ligger även den populära färskvarumarknaden och Valencias marina också nära. Området har även mycket bra förbindelser med resten av staden. En Metro-station ligger inom fem minuters gångavstånd och många bussar kör alldeles i närheten.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 300m
wavesAvstånd till hav 300m
location_cityAvstånd till centrum 4.0km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.0km
local_airportAvstånd till flygplats 13.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 1.0km

Bilder

Karta

HitCounter