Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet i Valencia nära stranden!

Valencia Beach , Valencia
Pris
160 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 82 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 50 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: HH336

Objektsbeskrivning

Denna lägenhet har fyra sovrum, ett badrum, balkong och även tillgång till en gemensam solterrass på taket. Lägenheten ligger i Malvarrosa, strax intill Valencias populäraste strand och det tar bara 10 minuter att promenera till stranden. Med bil tar det ca 15 minuter till Valencia centrum och 25 minuter till flygplatsen. Malvarrosa är ett av de livligaste områdena i Valencia och erbjuder gott om moderna och traditionella affärer, barer, restauranger och bekvämligheter i området. Priset minskat från 170,000 euro till 160,000 euro.

Lägenheten ligger på första våningen, med ett vardagsrum som ett generöst utrymme fullt av ljus. Köket är intill och i anslutning finns även ett förråd, där tvättmaskinen finns och även en liten uteplats. Sovrummen har antingen utsikt över innergården eller utsikt mot gatan med västlig orientering. Alla sovrummen är dubbla i storlek, badrummet innehåller alla tillbehör och dusch.

Lägenheten omfattar alla vitvaror, de flesta möblerna i vardagsrummet, inklusive TV och luftkonditionering. Byggnaden har en rymlig hiss installerad, samt att det finns en mycket stor gemensam terrass på övervåningen i översta våningen. En utmärkt plats att äta middag på, eller att bara sitta och relaxa. Utsikten därifrån är underbar.

Grannskapet är det ett mycket levande område, med en blandning av moderna och historiska begivenheter. Frånsett att den populära Mercadona-livsmedelsbutiken som ligger alldeles intill, så ligger Malvarrosa-stranden mycket nära. Området har också mycket bra förbindelser med resten av staden. Metron ligger inom 10 minuters gångavstånd och många bussar kör via Avenida dels Tarongers, där också en viktig universitets campus ligger.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Följ våra senaste uppdateringar på Facebook !
Och missa inte vår nya blogg om livet i Spanien med tips och tricks!

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 500m
wavesAvstånd till hav 500m
location_cityAvstånd till centrum 3.8km
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.4km
local_airportAvstånd till flygplats 13.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 300m

Bilder

Karta

HitCounter