Bli kontaktad, klicka här!

Med Palma Sport & Tennis Club som granne - bostad med potential

Son Armadams , Palma
Pris
550 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 130 kvm
meeting_roomAntal rum: 5 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja (6 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 100 EUR
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: 200082

Objektsbeskrivning

Stor lägenhet med rymlig terrass och potential, belägen bredvid Palma Sport & Tennis Club i Son Armadams.

Stor lägenhet om ca 150 m2 boyta med 4 sovrum och 3 badrum samt en rymlig terrass med sol från lunchtid och tills den går ner och med utsikt rakt mot Palma Sport & Tennis Club.

Från hallen kan man gå till vänster in till sovrumsdelen med 3 sovrum varav ett master badrum med dubbelsäng och ensuit-badrum med badkar. De andra två sovrummen delar på ett renoverat badrum med dusch. De två mindre sovrummen har mindre balkonger av karaktären vädringsbalkonger utanför.
Direkt till höger från hallen finns en "pigkammare" som här används som gästrum och detta rum har också ensuit-badrum.

Köket är stort och och har en mindre balkong utanför. Vägg i vägg med köket och bredvid vardagsrummet finns ett stort separat matsalsrum.
Vardagsrummet har en generös yta, vetter mot terrassen och har utgång till densamma. I vardagsrummet finns också en fungerande öppen spis.

Terrassen är såpass stor att man kan sitta 8-10 personer där och det finns ändå yta över som nuvarande ägare har gjort ett tf förrådsutrymme av. I tillägg har de även en cykel på terrassen och ett antal blomkrukor. Terrassen är täckt dvs har tak från den lika stora terrassen som ingår i bostaden ovanpå. Oavsett taket kommer här in mycket sol.

Det finns inbyggd AC i alla rum som kan vändas till värme från kommunal gas, om vintermånaderna. I vardagsrum och hall finns även element.

Bostaden går att nyttja precis som den står, men här finns också möjlighet att med relativt enkla ingrepp förändra bostadens rumsdistribution.

Man kan bland annat ta bort väggen mellan köket och matsalsrummet för att göra bostaden ljusare och få en än större social yta.Tar man även bort väggen mellan matsal och vardagsrum har man en social yta om ca 60 kvm.
Behöver man inte 3 sovrum i rad kan man också ta bort en vägg och få 2 större sovrum.
Tar man bort väggen mellan "pigkammaren" och hallen får man både en rymlig hall med utrymme för bra förvaring samt ett gästbadrum.
En bra bostad för att enkelt förändra efter egen stil och smak.

Fastigheten är välunderhållen, fasad och takterrass har renoverats senaste åren, den har stor och fin entré och två hissar.
Den gemensamma takterrassen har en fantastisk utsikt.

I priset inkluderas även en garageplats om 20 kvm belägen i garaget under fastigheten som nås via hissen.

Fastighetens lugna läge, men med mindre än 5 minuters promenad till trendiga och restaurangtäta Santa Catalina och 5 min ner till Palmas vackra hamnpromenad är oslagbart! Inom 3 min promenad finns även flera restauranger, caféer, barer (en med tillstånd att sända alla UEFA-matcher), banker, hundaffär, frisörer, apotek och en mycket välsorterad mindre matbutik som är öppen alla dagar i veckan. Gå några steg till och ni finner även två större matbutiker, veterinär, kemtvätt, Palmas bästa bageri Palma Bread, bensinstation etc etc.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 2.0km
wavesAvstånd till hav 600m
location_cityAvstånd till centrum 200m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 1.0km
local_airportAvstånd till flygplats 10.0km

Bilder

Karta

HitCounter