Bli kontaktad, klicka här!

Bostad med stor balkong mitt emot Palma Sport & Tennis Club

Son Armadams , Palma
Pris
541 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 150 kvm
meeting_roomAntal rum: 6 varav 4 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatTerrass: Ja (20 kvm)
airline_seat_flatBalkong: Ja (7 kvm)
euro_symbolCommunity fee: 100 EUR
directions_carParkering: Garage under huset p-plats no 15 om 20 kvm
swap_vertHiss: Ja
receiptReferensnummer: 200251

Objektsbeskrivning

Stor lägenhet med rymlig terrass och potential, belägen bredvid Palma Sport & Tennis Club i Son Armadams.

Stor lägenhet om cirka 150 m2 med 4 sovrum och 3 badrum samt en rymlig terrass med sol från lunchtid och tills den går ner och med utsikt rakt mot Palma Sport & Tennis Club.

Från hallen kan man gå till vänster in till sovrumsdelen med 3 sovrum varav ett master badrum med dubbelsäng och ensuit-badrum med badkar. De andra två sovrummen delar på ett renoverat badrum med dusch. De två mindre sovrummen har mindre balkonger av karaktären vädringsbalkonger utanför.
Direkt till höger från hallen finns en "pigkammare" som här används som gästrum och detta rum har också ensuit-badrum.

Köket är stort och och har en mindre balkong utanför. Vägg i vägg med köket och bredvid vardagsrummet finns ett stort separat matsalsrum.
Vardagsrummet har en generös yta, vetter mot terrassen och har utgång till densamma. I vardagsrummet finns också en fungerande öppen spis.

Terrassen är såpass stor att man kan sitta 8-10 personer där och det finns ändå yta över som nuvarande ägare har gjort ett tf förrådsutrymme av. I tillägg har de även en cykel på terrassen och ett antal blomkrukor. Terrassen är täckt dvs har tak från den lika stora terrassen som ingår i bostaden ovanpå. Oavsett taket kommer här in mycket sol.

Det finns inbyggd luftkonditionering i alla rum, de kan konverteras till kommunal gasvärme under vintermånaderna.
I vardagsrummet och korridoren finns också radiatorer/element.

Lägenheten kan användas exakt som den är, men det är också möjligt att ändra distributionen med relativt enkla ingripanden.

Du kan bland annat ta bort väggen mellan köket och matsalen för att göra levande ljusare och få ett ännu större socialt utrymme. Om du också tar bort väggen mellan matsalen och vardagsrummet, har du en social yta på cirka 60 kvadratmeter.
Om du inte behöver 3 sovrum i rad kan du också ta bort en vägg och få 2 större sovrum.
Om du tar bort väggen mellan "piga kammaren" och hallen, får du en rymlig hall med plats för god förvaring och ett gästbadrum.
Ett bra hem att enkelt ändra efter din egen stil och smak.

Fastigheten är välskött, fasaden och taket har renoverats under senare år, den har en fin stor entré och två hissar.
Den gemensamma takterrassen har en fantastisk utsikt.

I priset ingår också ett 20 kvadratmeter stort garage som finns i garaget under fastigheten, tillgängligt via hissen.

Bostaden går att nyttja precis som den står, men här finns också möjlighet att med relativt enkla ingrepp förändra bostadens rumsdistribution.

Fastighetens lugna läge, men med mindre än 5 minuters promenad till trendiga och restaurangtäta Santa Catalina och 5 min ner till Palmas vackra hamnpromenad är oslagbart! Inom 3 min promenad finns även flera restauranger, caféer, barer (en med tillstånd att sända alla UEFA-matcher), banker, hundaffär, frisörer, apotek, en Eroski Supermarket och en mycket välsorterad mindre matbutik som är öppen alla dagar i veckan. Gå några steg till och ni finner även två större matbutiker, veterinärer, fruktbutiker, sömmerska, kemtvätt, Palmas bästa bageri Palma Bread, bensinstation etc etc.

Bilder

Karta

HitCounter