Bli kontaktad, klicka här!

Nyproduktion med privat pool nära saltsjöarna

Toretta , Torrevieja
Pris
449 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 140 kvm
meeting_roomAntal rum: 4 varav 3 sovrum
wcAntal badrum: 3
homeTyp: Villa
poolPool: Privat pool
airline_seat_flatTerrass: Ja
airline_seat_flatBalkong: Ja
receiptReferensnummer: Villa La Torreta

Objektsbeskrivning

Nyproduktion bestående av fyra stycken svårslagna villor med 3 eller fyra sovrum med plats för dubbelsäng, två badrum och en toalett samt vardagsrum och kök som integrerar med varandra på ett genomtänkt sätt. Tomterna är ca 400 kvm och belägna mycket nära centrum, Yacht Club, den främre strandpromenaden och saltsjöarna i Torrevieja.

Dessa imponerande villor har det lilla extra när det gäller material och detaljer, varje hus är byggt i två våningar plus en halvkällare med möjlighet att installera en bar, en vinkällare, biograf, spelrum eller liknande. Entréplanet har ett imponerande och lyxigt vardagsrum med utgång till en stor terrass framför och till poolområdet, ett modernt och fullt utrustat öppet kök med en matsal. På detta plan finns också en toalett. Det finns ett alternativ att bygga ytterligare ett sovrum med plats dubbelsäng, ett badrum och ett oberoende kök med tillgång till trädgården och parkering.

På första våningen finns ytterligare två sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsängar, två badrum varav det ena hör till master bedroom och är en-suite. Här finns också en terrass med utsikt över poolen. Det finns också en takterrass med utsikt över Torreviejasjön och den privata pool på ca 32 kvm.

Priser: 449 000 euro, 459 000 euro, 469 000 euro, 479 000 euro
Planerat färdigställande: hösten/vintern 2020
Fastighetsskatt (IBI):
Samfällighetsavgift (Comunidad):

TORREVIEJA har blivit en ytterst populär stad på Costa Blanca och har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Välkommen att kontakt oss för mer information eller för att boka en visning.

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 3.2km
wavesAvstånd till hav 3.2km
local_airportAvstånd till flygplats 45.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 4.5km

Bilder

Karta

HitCounter