Bli kontaktad, klicka här!

Lägenhet med central adress i Torrevieja

Torrevieja Stad , Torrevieja
Pris
99 000 EUR

Fråga om bostaden

Fyll i detta så kontaktar vi dig inom 24 timmar

Bostadsfakta

zoom_out_mapByggyta: 76 kvm
meeting_roomAntal rum: 3 varav 2 sovrum
wcAntal badrum: 1
homeTyp: Lägenhet
airline_seat_flatBalkong: Ja
euro_symbolCommunity fee: 460 EUR
directions_carParkering: På gatan
swap_vertHiss: Ja
: E
receiptReferensnummer: H389

Objektsbeskrivning

Välkommen till denna fina lägenhet som ligger på andra våningen av fem. Bostaden byggdes i början av år 2000 och har en modern skandinavisk stil men öppen planlösning.

Lägenheten har ett mycket centralt läge i stan och till havet är det endast en kort promenad. Lägenheten med sina ca 76 kvm är fördelat på 2 sovrum och ett badrum. Vardagsrummet är möblerat med soffgrupp, tvmöbel och en separat matplats för fyra personer. Barköket som ligger i direkt anslutning är fullt utrustat. Från vardagsrummet har man tillgång till balkongen där man kan njuta av eftermiddagssolen. Bostaden är utrustad med AC samt har golvvärme på alla utrymmen. Till bostaden finns även en gemensam takterrass med slående utsikt över havet samt även en separat solterrass.
Lägenheten har även ett förråd med gott om plats för förvaring.
Precis utanför dörren har man all typ av service man kan tänkas behöva och det finns gott om restauranger och caféer som karaktäriserar området.

Oavsett om du vill köpa lägenhet eller satsa på nyproduktion av ett hus, hittar du säkerligen något i din smak i Torrevieja. Strax söder om staden ligger även skandinaviska skolan, så att flytta hit med barn är inga problem. En stor fördel med att bosätta sig i staden är den erbjuder ett brett utbud av shopping och bra närservice, samtidigt som du har nära till ännu större städer. Som en kontrast till stadslivet kan du njuta av bad och sol på flertalet stränder i området.

Fastighetsskatt (IBI): 255 euro/år
Samfällighetsavgift (Comunidad): 440 euro/år

Välkommen på visning med HusmanHagberg

I närheten

beach_accessAvstånd till strand 200m
wavesAvstånd till hav 200m
local_mallAvstånd till shoppingcentrum 2.8km
local_airportAvstånd till flygplats 45.0km
local_hospitalAvstånd till sjukhus 6.5km

Bilder

Planritningar

Karta

HitCounter